Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Csyt2

Rostal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele jest tego typu tematów ale na żadnym z nich nie ma dobrej odpowiedzi. Więc pytam czy ma ktoś spolszczenie do Csyt2 ale do ich klienta żeby było po polsku i było widać hwangi itp?? Wiecie rozumiecie ocb. Dam piątki plusy i co tylko chcecie:D Abyście pomogli.

Opublikowano

Zbanowany, czytaj uważnie. On prosi o spolszczonego Clienta csyt2 :) Nie jestem pewien, ale jeśli masz ich clienta to skopiuj od nich z pack PC PC2 Icon i wklej do PL, powinno działać :)

Opublikowano

Ale ja chce żeby był polski i żeby było widać wszystkie zbroje. A nie chce konkretnie klienta spolszczonego wystarczy jakiś sposób lub spolszczenie.

Opublikowano

Czytam czytam:D I na pewno będzie dobrze??

@Edit: Zrobiłem tak i nie widać itemów i zbroi.

Opublikowano

chodzi Ci o to żeby świeciły się bronie od 85 w górę ? jak tak to Ci dam linka :)

Potrzebujesz Pomocy ? Napisz Do Mnie, Postaram Się Ci Pomóc:):)

Pomogłem Ci? Tak :D Proszę o 5 i + :)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Ja wkleiłem cały folder pack (poza indexem) do PL'a i nie widziałem itemków, co prawda zamiast braku zbroi widziałem "białe" - każda 72+ była biała, a założyć i tak się nie dało.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czyli rozumiem ze nie da sie csyta spolszczyć żeby było wszystkie ich itemy na 90lvl widać i hwangi.

Opublikowano

Mi udało dodać się do PL'a ikony tych itemków , tnz można zakładać i zdejmować i widać bony.

Trzeba skopiować plik icon z chinskiego csyt2 do pl'a , wypakowac locale_pl dodać id tych itemków do item_list.txt , dodać id tych itemów do pliku item_proto , także z locale_pl. Nie udało mi się dodać tylko modeli zbroji :)

Można zakładać i zdejmować te itemy , widać także bony , jak i można je zmieniać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kurde nie działa mi to .;/ i nadal nie moge spolszczenia znalezc do chin clienta a do pl nie wiem co dodać i jak . :( jakby ktos mogl mi pomoc i udzielic odpowiedzi . duzo tematow czytalem na ten temat i nadal nei wiem jak to zrobić .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi udało dodać się do PL'a ikony tych itemków , tnz można zakładać i zdejmować i widać bony.

Trzeba skopiować plik icon z chinskiego csyt2 do pl'a , wypakowac locale_pl dodać id tych itemków do item_list.txt , dodać id tych itemów do pliku item_proto , także z locale_pl. Nie udało mi się dodać tylko modeli zbroji :)

Można zakładać i zdejmować te itemy , widać także bony , jak i można je zmieniać.

spoko ale jak zrobiłeś teraz to w ten sposób to może byś rzucił upa na http://www.speedyshare.com/ z tymi plikami i kobznoł linka wszyscy by ci byli wdzięczni bo z tego co piszesz nic nie jarze xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógłbyś wyjaśnić to dokładniej. Bo nie mam pojęcia jak wypakowales locale_pl, skad wziales item_list.txt. Bo same skopiowanie icon.epk, icon.eix zapewnie nic nie da oczywiscie jesli piszać "skopiować plik icon" masz na mysli te dwa pliki

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/21494591/csyt2.rar

O ile to jest to , to powinno działać. Dodane są tylko itemki na 90 lvl +9 (+8 w dół nie ma , bez tarczy na 90) i Biały hwang +1 (102 lvl) Reszty nie dodawałem , bo nie była mi potrzebna.

Wypakować to do głównego folderu z metkiem , i usunąc locale_pl.epx i locale_pl.eix. Kożystałem z modu kamera.

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/a9e59e01b36d4060fce4c91d570f3430421af7057f1a203e2a820560c8818f52-1268920497

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry, za refesh, ale mały1001, możesz zrobić,a by było widać all itemki, albo powiedzieć gdzie to pozamieniałeś, bo w tym item_proto nie ma nowych itemków.

我是: Koli :)

TradeHack

kolinew.jpg

userbar2.jpg

bejeweledblitz.jpg

userbar3a.png

ouserbar.png

orleta.png

Opublikowano

jest jakies spolszczenie do ściągniecia na ten chinski client ??? na csyt2 bo ściagnołem chinola i chce teraz go spolczyc bo niewiem o co kaman

Gram :
- League Of Legends
- Metin2
- Diablo 3

Przerwa od grania:
- World Of Warcraft
- Counter Strike 1.6 No-Steam
- Battle Forge
- Battlefield Bad Company 2 ( trzeba sobie 3 kupić )

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko :)

jakie jest i gdzie można dodać to ID z itemków :) żeby było widać białego / platynowego hwanga na +9 ? :) tak samo złotego +9 ;p tarczy na 90 +9 też nie widać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...