Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrCwaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się gdzie jest największa szansa na wydropienie itemów z bonem +Pż (mam sure 53lvl i mentala dropka 12lvl )  Chodzi mi głównie o buty/naszyjniki. Szukałem ale nie mogłem znaleźć żadnego tematu... Chodzi o metin2 PL :) Pozdrawiam 

Bywalec
Opublikowano

lepiej to uzbierać kase i kupić z pż bo to teraz tanie jak barsz. Ale jeśli chcesz dropić to 7lvl i bij Lykos, Bera, Scrofa, Cung mok itp. 

.

Opublikowano

A ja osobiście polecam orki ( obok dropu RIB'ów ) ładnie lecą itemki a i koziki z ładnymi średnimi mogą się trafić. Przy okazji oczywiście może też skoczyć na Ezo podropić RIB'y, ale to już wyższy lvl dropka. ;)

TErqQ.png

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak gdzie najlepiej dropnie ci item z hp , to zalezy od szczescia moze ci nawet wypasc z pieska naszyjnik pierwszy i masz 2k hp:)

Opublikowano

Bonus to czysta losowka. Drop itenow zalezy od lvl i moba ;)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@up zgodzę się z przed mówcą to zależy jaki lvl i jaki mobek.

Prosił bym o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Zależy który masz lvl, na początek polecam ci zrobic dropka 15 lvl (Mnisia/Miecz+9) i chodzic na metki w m1. Drugi sposób to V1/V2, zazwyczaj długo się tam expi a zawsze wypada sporo itemów z mobów to zbieraj wszystkie itemy i sprawdzaj czy czasem nie mają bonusów. Możesz też zbierac itemy z innymi bonami a potem jak bedzie event jakis to nadropisz sobie zmianek i powiedzmy, że dropniesz naszyjnik z dwoma słabymi bonami, to potem zmieniasz w nim bony i może ci wpasc 2k pż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...