Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólna gra - jakie klasy wybrać?

Im_hackkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że najlepszym wyborem będzie GWF lub GF i do tego postać uzupełniająca DC lub CW ( bardziej stawiając na DC czyli oddanego kapłana).

Ale wybór należy do Was.

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra Magiem ! Ja np z kumpel gramy razem on Łotrzyk od sztyletów a ja mag . Nie wiem jak kapłan czy ma skile leczące małe czy też wystarczajaco odpowiednie . 

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

Kapłan + Mag / Mistrz broni 2-ręcznej i we dwoje wszystkie misje niewymagające 5 osób zrobicie bezproblemowo.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Lotrzyk i mag bądź obronca dobry pomysl :D

Łotrzyk i mag? Coo? Po co łotrzyk z magiem? Łotr jest słabszy na dungeonach w dmg. Najlepszy wybór to Mag / GWF + Kapłan /  Strażnik.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Najlepiej Cw plus Gwf. Wszystkie misje i dungi niewymagajace 5 osob zrobisz zarowno magiem jak i gwf. Do leczenie na expieniu wystarcza towarzysze w zupełności. Cw kontroluje moby i dpsuje a gwf pelni role offtanka i dpsuje. Tak jest o wiele szybciej i przyjemniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...