Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed pytanie

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Ponowne użycie Znaku Śmierci sprawi, że Zed zamieni się miejscami z tym Cieniem.''

Czy wtedy znak śmierci się aktywuje? Po tym jak zamienie się miejscami z cieniem?

Opublikowano

Nie. Znak aktywuje się po 3 sekundach automatycznie, a Ty możesz nacisnąć R jeszcze raz, żeby powrócić w miejsce,

z którego castowałeś ultimate'a.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Specjalista
Opublikowano

Klikasz R na wroga pojawia się znak smierci ktory wybucha po 3 sek czy tego chcesz czy nie, a gdy drugi raz klikniesz R zamienisz sie miejscami z cieniem ,,R,,

Opublikowano

Japierdole co za mózg xD

Uzywasz R i po 3 sek wybucha, nie mozesz aktywowac tego recznie, a w ciagu bodajze 5 sec mozesz sie zamienic miejscami z cieniem nie wazne jal daleko od niego jestes, sam sobie wyprobuj, takimi bez sensownymi pytaniami mozesz kolegow wkurwiac...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Stoisz w miejscu X, atakujesz typa z ulta, który jest w miejscu Y, klikając znowu R Zed przeniesie się w miejsce X a jego CIEŃ (nie on) będzie nadal w miejscu Y. Znaku Śmierci nie można samemu detonować :)

Opublikowano

Ja jestem tępak?

Spytałem się:

''Ponowne użycie Znaku Śmierci sprawi, że Zed zamieni się miejscami z tym Cieniem.''

Czy wtedy znak śmierci się aktywuje? Po tym jak zamienie się miejscami z cieniem?

Po czym dostałem wiadomość:

Nie. Znak aktywuje się po 3 sekundach automatycznie, a Ty możesz nacisnąć R jeszcze raz, żeby powrócić w miejsce,

z którego castowałeś ultimate'a.

Więc to wprowadziło mnie w błąd. Moje pytanie brzmi czy ponowne użycie ulta czyli zamienienie się miejscami z tym cieniem anuluje detonacje znaku śmierci.

Opublikowano

Widząc wszystkie odpowiedzi, zastanawiam się czy ludzie w ogóle czytają cokolwiek. Nie, ponowne użycie ulta tylko zamieni Cię miejscami z cieniem, NIE ZNIKNIE DEATHMARK z celu, dalej wybuchnie po tych planowanych 3 sekundach. Jedyna możliwość przerwania deathmarka jakkolwiek to takie rzeczy jak np. zhonya, która poprostu "wyśle efekt w hui".

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Patrz, jak ultujesz zedem, za plecami twojej ofiary pojawia się cień, gdy klikniesz R to zamienisz się z nim miejscami > . <. A ten znak sam "wybucha"

Nie prawda, to jest stara wersja Zed'a, teraz cień pojawia się w miejscu castowania.

Po użyciu ulta nie masz absolutnie żadnego wpływu na czas detonacji znaku, jedynie na ilość zadanych przez niego obrażeń.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...