Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Talon a dzisiejsza meta.

kfs

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie.

Co sądzicie o Talonie? Dalej kątruje większość miderów? Opłaca się go kupować? Akurat mam taką chrapkę na niego ;) 

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się, jest trochę out of meta. Teraz na midzie są postacie typu lulu orianna gragas ziggs, którzy go po prostu niszczą.

lulu i ziggs niszczą talona? to ciekawe

dsa

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie.

Co sądzicie o Talonie? Dalej kątruje większość miderów? Opłaca się go kupować? Akurat mam taką chrapkę na niego ;)

Talon to dosyć mocny pick, jednak ma gorszy escape niż zed przez co jest rzadziej pickowany.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Pasjonat
Opublikowano

Kupuje go zaraz jak nazbieram, właśnie przypadkowo kupiłem leone :D A blazej2222 na placement to możesz takie staty robic ;) 

Opublikowano

@LowPointer

Opłaca się, zobacz sam :

http://www.lolking.net/summoner/eune/37034172#matches/785079024

Mój profil.Żeby nie było że tyle przegranych , uczę się sam składać buildy

Polecam Ci go

Grasz w niskiej dywizji, tam można nawet soraką penty robić. W plat/diament chyba widziałem go 2 razy i 2 razy dostał wpierdol.

lulu i ziggs niszczą talona? to ciekawe

Ziggs może nie zabije talona, ale nie będzie miał najmnijeszego problemu z farmą. Lulu spokojnie go zniszczy.

Opublikowano

Ale w większości przypadków zed vs talon 1vs1, wygrywa talon (z moich obserwacji graczy diamentowych)

cg4h.png

Opublikowano

@up

ale to jest gra 5v5 xDDDDDDDDDD

@top

Nie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ale w większości przypadków zed vs talon 1vs1, wygrywa talon (z moich obserwacji graczy diamentowych)

Ile gier obserwowałeś? 1?  Na 400-500 gier widziałem go tylko raz

Opublikowano

Ile gier obserwowałeś? 1?  Na 400-500 gier widziałem go tylko raz

Przeciwko zedowi kilkanaście

cg4h.png

Opublikowano

Od kiedy talon zostal znerfiony jest jedna z gorszych postaci. Chujowy escape, 0dmg, jedzie go kazdy mid champ tej mety i nie tylko (dla przykladu gragas go na hity w early zjedzie :D)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Obecnie Lulu dominuje na midzie, i widoczna jest prawie w kazdej grze, do tego obecne championy (tanky meta) kontruje Talona, i ogolnie jest useless, chyba ze zrobisz FB i kompletnie wykluczysy przeciwnego midera z gry.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

no dokładnie meta nie istnieje ludzie to tak jak ktos zacznie grać gragasem pod AD i co to jest nowa meta? nie ma czegoś takiego !! a co do temetu to dalej jest dobry ale już mało co grany ale dalej jest dobry vs np.: lux (też mało grana) a tak dla przykłądu grałem Kha na talona na midzie mida jako tako wygrałem ale w late ja 13/3 chyba a on 2/6 i co nawet mu hp nie zabrałem bo silence i full combo więc opłaca się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...