Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 vs 5 Da się!

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

44601477570965303538.jpg

Siemanko, właśnie miałem ciekawą gierkę, picknąłem sobie lee sina na topa, ogarniałem go, zrobiłem first blooda, bot ogarniał, jungla w miare, mid jechał równo Vel Koza aż do momentu gdy Kha Zix i Morgana w jednym momencie dostali DC, myśleliśmy że gra już przegrana, jednak graliśmy jeszcze z 15 minut, dostawaliśmy aż do momentu gdy zaczeliśmy grać razem, ten sam focus itd. Wtedy się udało, zrobiłem backdoora a gdy oni bronili inhibitora my zrobiliśmy barona :) Zmierzam do tego że nawet 3 vs 5 da się wygrać, jestem silver 3 jakby ktoś pytał. Tak swoją drogą co budować na Lee Sinie na topie? Bo BOTRK chyba nie był dobrym wyborem, oceńcie ten build jak możecie :)

Opublikowano

tez mialem taka sama gre, tylko, ze od samego poczatku byli afk, wygralismy bo kata w 20 min full build a ze mieli w chuj cc to sie wbijalem jako adc pierwszy zeby all uzyli po czym kata sie wbija i zabija, w 40% padalem, ale coz, worth.

Hello there.

Opublikowano

Ja zrobilem raz gre 2 vs 5, ja Vayne solo robilem wszystkich z pomoca ulta Kayle byl wygrany fight pod nexusem, tez wygralismy.

Ladna gra, Lee na topie raczej zbierasz hydre/lw i full tank.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja zrobilem raz gre 2 vs 5, ja Vayne solo robilem wszystkich z pomoca ulta Kayle byl wygrany fight pod nexusem, tez wygralismy.

Ladna gra, Lee na topie raczej zbierasz hydre/lw i full tank.

Lee na topie składasz pod glass cannona a więc dobre ma itemy.

Ja też wygrałem grę 3v5 grałem kayle dawałem ulta na mastera i robiliśmy ich z malphitem

Opublikowano

Bulid fatalny :DDD

Merce/Tabi > Hydra > LW > Warmorg/Omen > Sunfire/Spiritvisage > BC/GA

Gratulacje, never surrender!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...