Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbicie 65lv w kilka dni.

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz spotkalem sie na pewien temat oczywiscie z serwera NA (wiem tam na pts jest 2x exp) gdzie ludzie wbijaja 65lv w 1-3 dni. Niestety nie napisali zbytnio jak to robic. Aktualnie chcialbym zrobic alta posiadam sorca na 65lv ale niezbyt mam checi znowu wbijac 65 w 3 tyg. Dlatego pisze tutaj jaka jest taktyka bicia takowego lv w tak szybkim tempie. Gram na wersji EU wiec 2x exp nie wchodzi w gre dlatego rozumiem ze u nas bedzie trwalo to dluzej. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Od zawsze uważam, że robienie questów to najszybszy sposób na expienie w AIONie. Dostajesz expa za moby i dostajesz expa za questa. Zawsze też może wpaść coś na sell. Jak? Bierzesz wszystkie questy i je robisz. Jeśli musisz na coś poczekać to wybijasz wszystko w okolicy - żeby tylko nie stać bo marnujesz w ten sposób czas. Jak na 16lvl dostajesz dostęp od Haramelu to robisz go gdy tylko zejdzie CD z instancji chociażby dla questów, które tam są. I tak idzie.

Na NA jak napisałeś jest łatwiej bo 1 do bodajże 55 trwa 2x krócej z względu na zwiększony exp. Zawsze się znajdzie jakiś napalony, który przyboci, jak będzie musiał to zarwie 2 noce oraz wesprze się Item Shopem i wbije max lvl w te 2-3 dni. Ale po co?

Mi gdy ostatnio się w to bawiłem wyexpienie do max lvl zajmowało średnio tydzień na każdą postać. Pierwszego dnia musisz wejść do Abyssu, drugiego wbić 40lvl, później dwa dni między 40-50, znowu dwa dni 50-60 i ostatniego dnia 61-65. Wydaje się być nierealne ale wszystko na questach i częściowym wspieraniu się swoim mainem do 50lvl, którym robiłem speed runy na min. Kromedę w Fire Temple, Draupnir Cave, Admę i Theo lab = max lvl wbity w tydzień.

Problem pojawia się w tym, że po takim tygodniu expienia zwykle nie masz siły patrzeć na tą grę więc pojawia się pytanie czy warto się tak śpieszyć.  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...