Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecny gold to jakiś dramat

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, temat ten chciałbym szczególnie zaadresować do osób znajdujących się w Złotym kręgu ładnie mówiąc. Nie jest to temat QQ gdzie będziemy się mądrzyć że my the best i nam tylko cioty dobiera tylko dyskusja na temat obecnego poziomu golda który - jak dla mnie - został mocno zniszczony po resecie. Zacznę może od tego - przed resetem byłem w Silver 1, miałem trochę zawyżone MMR przez co grałem z Goldami 4/3 tylko, Silverków raczej nie spotykałem. Po resecie wrzuciło mnie do G5. Zadowolony zacząłem się wybijać, doszedłem do Golda 2. I tu zaczął się dramat. O ile wcześniej dobierało mi Goldy/Silverki z poprzedniego sezonu (z przewagą tych pierwszych) to teraz dostaję ex-brązy które jakimś cudem trafiły do golda a ich skillsy to porażka... Obecnie spadłem do Golda 4 i ukochana społeczność Lidż of Ledżends odebrała mi ochotę do grania rankedów gdyż dochodzę do wniosku iż jest to tylko strata nerwów, a nie fun z rozgrywki.

A wy, co sądzicie?

Opublikowano

Ja w goldzie radzę sobie lepiej niż w silverze, aktualnie jestem blisko serii do gold 1 i żadnych problemów nie napotkałem, wiadomo są afki itp. Ale jeżeli umiesz grać to łatwa wygrać. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Przed resetem byłem Plat V, po resecie Gold V, wyjście z golda trwało tydzień ferii, nie wiem w czym problem. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Miałem identycznie to samo ... zacząłem sezon w silver 5, szybko wybiłem się do golda 2 i właśnie miałem mieć promocje do golda 1. Tutaj zaczął się mój koszmar ... do gry dobierało mi ZAWSZE albo afków, albo premade bot, który w 15 min potrafiło mieć po 0;10, albo ogólnie jakiś niezbyt skillowych graczy, spadłem w tydzień do golda 5 i póki co jestem w goldzie 4 i nie zanosi się abym miał się wybić :-)

Opublikowano

Sam po placementach spadlem do Gold'a 4 czasami dalo sie strasznie wkurzyc gdy te bobki odwalaly LCS'owe playsy.

Ale plakac nie plakalem i wyszedlem jak najszybciej sie dalo.No bo w koncu w przeciwnym teamie sa podobni gracze jak w twoim :)

Nie ma sie co denerowac tylko jakos to przezyc i grac dalej.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

im więcej noobów tym lepiej wyjść, nieprawdaż? bronze, silver i gold to to samo, wylęgarnia gimbusów i noobów. nigdy nie miałem problemu by konta bostować, carrowałem wszystko jak popadnie, więc jeśli nie możesz wyjść wyżej jest to wina twoich umiejętności, które są na poziomie silver 1, gold 5-4

Opublikowano

kiedyś sie wkurwiałem, że miałem pizdy w teamie ale teraz wyjebka, g5 wita, ponad 120 meczy rozegranych w goldzie

Opublikowano

Ja w Goldzie przed resetem siedzialem tylko tydzien, ladne playzy byly wszystkie gry wygrane i wbilem to co chcialem, teraz gdy po resecie zaczalem grac z kolegami z brazu to poki nie odbilem mmr gralem z takimi graczami ze szkoda gadac, mysle ze duzo kont moglo zostac wyboostowanych, np; Gralem z Challengerem ktory gral na poziomie Gold V nawet gorzej, powiedzial ze jest 'Graczem Annie' i to dlatego.

Do YoloQ trzeba miec nerwy ale wkoncu zdobedziesz to na co zaslugujesz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...