Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Lowic Zeby Sie Dorobic?

metin2-2xL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym tylko może i krótkim lecz pożytecznym dam wam uniwersalny czas do łowienia rybek!(delay)

W każdym fishbocie jest to: 2600

Jak sprawdzić czy się nie mylę!?

Kupujecie marmur rybaka(wiecie zęby widzieć czy jest łosoś a może nie wiem co złapałem )

macie np karasia i zobaczycie wyłowi go bez problemu można dać na max można dać 2700 ale nie gwarantuje!

Czas ten jest uniwersalny! wędka +1 a wędka +9 nie ma znaczenia!

Jak mieć większe szanse na małża?

Zapewne wszyscy z was jak chcą małża kupują 45rybek lub więcej.

Jest to głupota! Zapewniam was ze z takich 45rybek wylecą wam 2-3malze! może nawet mniej ja ostatnio otwierałem 45 i 1malz!

Dzisiaj przypadkiem łowiąc sobie znalazłem sposób na małża oczywiście nie daje on 100procent na małża lecz są większe szanse;)

Sposób :

Prawda jest taka ze trzeba kupić 3-5 rybek i otwierać!

Dziękuje,wszystko opracowałem samemu!

Zlechujesz Znajdę cie.

Opublikowano

ja coś nie zabardzo to czaje:

Jak sprawdzić czy się nie mylę!?

Kupujecie marmur rybaka(wiecie zęby widzieć czy jest łosoś a może nie wiem co złapałem )

macie np karasia i zobaczycie wyłowi go bez problemu można dać na max można dać 2700 ale nie gwarantuje!

Czas ten jest uniwersalny! wędka +1 a wędka +9 nie ma znaczenia!

farcry3largevergemedium.jpg
Opublikowano

ja coś nie zabardzo to czaje:

chodzi o to, że jak na marmurze pojawi się info, że łowisz karasia to wtedy wyciągniesz go na 100% (chyba)

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

ten tutorial nie jest warty przypięcia. Wypadanie małży zależy od farta a czasy wędek macie podane i przypięte na górze działu.

WIĘC PO CO KOMU TEN TUTORIAL - po prostu jest zbędny

Opublikowano

daje ci plusa bo na tym czasie zawsze mi wyławia!! a i małże tylko czasami tak lecą ;/

T3duM2RCZWFyX19fZXVuZV9fXzEwN19fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...