Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale czy będzie warto?

Nie będzie trzeba płacić x2 więcej bo płaci się w złotych? ;d

Opublikowano

Gdzie tu masz napisane że VIP za sms powróci? Napisał "Hopefully" i to do tego random user, pls. 

Vipa za sms nie będzie bo się to po prostu nie opłaca.

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

Gdzie tu masz napisane że VIP za sms powróci? Napisał "Hopefully" i to do tego random user, pls. 

Vipa za sms nie będzie bo się to po prostu nie opłaca.

człowieku, zrozum że jest to bardzo opłacalne.

Hosting czy co tam potrzebuje BoL mogą opłacić z np. 70 vipów na 100 kupionych za SMS... a 30 x 23 bodajże = 700 zł+ dla nich.... mało? podczas gdy wprowadzona została płatność SMS do BoL'a przybyło setki jak nie tysiące nowych Subscryberów

rbd2t1.png

Opublikowano

Hosting czy co tam potrzebuje BoL mogą opłacić z np. 70 vipów na 100 kupionych za SMS... a 30 x 23 bodajże = 700 zł+ dla nich.... mało? podczas gdy wprowadzona została płatność SMS do BoL'a przybyło setki jak nie tysiące nowych Subscryberów

Spudgy zarabia ponad 50k dolców miesięcznie, myślisz że wprowadzi na stałe płatność sms z której otrzyma tylko 50% sumy?

Płatność sms nie wróci.

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

racja nie każdy potrafi korzystać z innych form płatności, a telefony mają nawet dzieci w podstawówce. Jednak dziwi mnie to bo płatności telefoniczne mają straszne prowizje. Dla przykładu doładowania rp w lol z paypal-a czy kart 10zł=400rp.. a mobile payment 30,75 zł =524 RP czyli jest droższy ponad dwukrotnie.

Chciałbym też dodać, że płatność telefoniczna będzie miała dla mnie wielką korzyść ponieważ mam umowę z siecią telefoniczną na doładowania za 30zł (Mix), więc co miesiąc mogę doładować zamist 1x30zł to 2x30zł dzięki czemu nie tylko dostanę Vipa, ale również moja umowa skończy się 2 razy szybciej! :D Płatność kartą nie przyniosłaby żadnych profitów. Epicka opcja! :D

2ex0sgm.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spudgy removed SMS Payment because of a bug. Hopefully he will be adding it back soon

Nic nie wiadomo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...