Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungla IP do 6300

Hype5x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam 6300 IP

Gram tylko jungle, posiadam ponad 200 gier rankedowych tylko w jungli w tym sezonie i nie posiadam jeszcze:

amumu, fiddle, olaf, sejuani, skarner, zac

Nie wiem kompletnie kogo by tu wybrać, samych najlepszych już wybrałem oczywiście, teraz chce tylko doszlifować te które kupię, jakie polecacie?

Nie piszcie mi co one posiadają i jakie cc, bo ja to wiem tylko która jest najbardziej mobilna, potrzebna i co najwięcej można zdziałać.

Opublikowano

Sejuani ^^ to maszynka na jungle,mało ludzi nia gra i mało ludzi umie przeciwko niej grać, sam nie wiem dlaczego.. jest dobra na topa czy też mida ma świetne ganki. Polecam Sejuani :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Napisałem tych co nie mam, kha mam.

Btw. sejuani po nerfach dalej dobra? Czytałem też że mało mobilna, wolna, manożerna.

Opublikowano

Vi

• Szybka Jungla
  • Dobry clear
  • % dmg
  • Dash/escape
  • Dobra inicjatorka TF
  • Świetne Ganki
Opublikowano

Z tych co podałeś polecam Ci sejuani oraz zaca. Seju nadal dobra, dziś w moim teamie gościu wycarrował naszą grę bo dobrze nią gankował. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...