Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows nie czyta zintegr karty po formacie

Gość Dissy1337

Pytanie

Opublikowano

Yo, dzisiaj robiłem formata, wszystko ok, lecz jest jeden problem.

System nie czyta karty graficznej Intel R HD Graphics 4000 (zintegr), nie mam do niej sterowników.

Co może być przyczyną i jak to naprawić, dodam że jest to laptop (nie wiem czy ma to znaczenie)

proszę o szybką odpowiedź.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z systemu operacyjnego z biosa + mój system to tak jak mówiłem

win 7 home premium 64 bity

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś mojego problemu ;d System po formacie nie odczytuje karty graficznej ( wymienionej wyżżej)  w menadrzeże urządzeń moja karta zastąpiona jest "Standardową kartą VGA", chciałbym przywrócić do użytku moją zintegrowaną.

Opublikowano

Okok, właśnie problem jest w tymże owych sterowników nie otrzymałem z laptopem, a nigdzie nie mogę

ich znaleźć, nawet na stronie producenta, jeżeli byłbyś wstanie mi je odnaleźć i wysłać byłbym wdzieczny + sypne jakieś 3 limity ;d

Opublikowano

win 7 64bit

reszta sprzętu?(parametry)

3gb ram

procek intel core i3

nie wem co więcej podać, gimb te sprawy ;//

Opublikowano

Do czego używasz komputer?Polecam ci zmienić Windows 64 bit na Windows 32 bit :/ 64Bit jest dobry dla 4GB bo jak masz 64Bit to z poniżej 4GB ramu nie odpalisz gier np.Battlefield 4 lub Call of Duty Ghost.Podaj nazwe karty graficznej oraz jaki rodzaj Windows'a 7 (Premium,Ultimate,Starter,Proffesional,Home Basic/Premium)

Opublikowano

I tak bym w nic nie pograł, komputera używam głównie do gry w lola, inne słabsze gry które pójdą na low.

Windows 7 Home Premium 64 bity, INTEL ® HD Graphics 4000

o ilę się nie mylę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...