Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Chciałbym złożyć skargę na moderatora Metin2 którym jest Mounthains,

Na początek zacznę , że nie chce , aby spotkała go żadna kara. Chodzi mi o to , że jak się ma "Wyższą rangę" , nadal można pomagać swym podopiecznym.

A teraz o co chodzi :

Z tego co widze praca Mou polega jedynie na śmiesznym działaniu.

Nie dośc , że nie pomaga użytkownikom , nie świeci im przykładem , to jeszcze sie pogarsza.

Jego praca to jedynie dział zbanowani i bawienie się funkcją "closed" .

Zalecił bym mu ,także pobranie Mozilly , która ma wbudowany słownik ortograficzny .

Przykładem dla Mou powinien być Siera lub Merkon. Oni choć nie maja "21" lat, są od niego o wiele dojrzalsi .

Mimo ,że ich ranga jest równie wysoka ich praca tą ciagła pomoc, tutoriale , dzięki czemu są najbardziej lubianymi moderatorami w dziale.

Drugą sprawą jest to , że nie potrafi przyznać sie do błędu.

Po odkryciu , rzekomego plagiatu i opublikowania go w tym dziale , Mounthains wytłumaczył go w owy sposób:

"Screeny były moje, robiłem tak jak oni, text był w 70% zmieniony, więc to nie plagiat, ale skoro się nie przyda to usuwam treść =,=

Kronk@ odkopujesz topici bezsensu "

Za dziesięc minut zostałem zbanowany na 7 dni , gdyż Mou odnalazł temat jakies 1/2tygodnie wczesniejszy w którym przewiniłem.

A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to , że moderator usunął treść tematu , która miała taki sam tekst i screeny jak owy plagiat tłumacząc :

ale skoro się nie przyda to usuwam treść

To tyle :)

Życzę miłej lektury.

Opublikowano

Czasu na forum tyle co merkon i siera nie mam. Ja mam własne życie, ja mam prace, ja mam dziewczynę. Oni nie są pełnoletni i mają więcej czasu na pomaganie. Najgorszy mod? Ranking sobie robicie? Nie obchodzi mnie czy jestem najlepszy czy najgorszy bo wykonuję swoją robotę.

Ortografia? Na każdym kroku gapisz się na moje posty szukając orta? Mod też człowiek a nie machina. Najlepiej zrób sobie tak samo jak Wojtasek dodając mój błąd w sygne.

"21" lat,

20 Jak nie wiesz nie pisz.

Za dziesięć minut zostałem zbanowany na 7 dni , gdyż Mou odnalazł temat jakieś 1/2tygodnie wcześniejszy w którym przewiniłem.

Próbujesz mnie wkopać czy co? Gdyż kłamiesz?

http://www.mpcforum.pl/topic/108423-kronk/page__p__697928__hl__Kronk__fromsearch__1entry697928

Jest to ban na 3 dni nie 7 -,-

Pierw mi dziękujesz że nie dostałeś perma a teraz się chwalisz że na 3 dni ci dałem? Zwykły z ciebie oszust. Mścisz się za warna lub zamknięty temat i tyle. Albo jesteś zazdrosny o posty.

EDIT. Jak ci się nie podoba moje moderowanie to najlepiej idź z tego forum bo się tak łatwo nie poddam z 1 krytyki jak xDanielmc (czy jakoś tak)

Opublikowano
EDIT. Jak ci się nie podoba moje moderowanie to najlepiej idź z tego forum bo się tak łatwo nie poddam z 1 krytyki jak xDanielmc (czy jakoś tak)

Musisz na każdym kroku sie bulwersowac ?

Przepraszam , ban na 3 dni :) Zwykła pomyłka . Ale jaka to robi roznice ?

Podaj link do swojego ostatniego poradnika, oprocz tego plagiatu ....

Aha , tak nie masz czasu ....

Mścisz się za warna lub zamknięty temat i tyle. Albo jesteś zazdrosny o posty.

Za warny sie nie mszcze. Double post, plik bez skanu - nalozone prawidlowo.

A co do postów , to przykro mi , że zwracasz na nie uwage....

Ale to nie ma być nasza dyskusja.

Czekamy na odpowiedz innych Modów/ Adminow czy zwyklych userow.

Opublikowano

Pisałem w każdym dziale regulamin lokalny więc nie pisz że nic nie robię

Podaj link do swojego ostatniego poradnika, oprocz tego plagiatu ....

Nie wiem czy ty umiesz czytać ale napisałem już że nie będę pomagać bo na to nie mam czasu. Mam ci to kilka razy napisać abyś zrozumiał?

Czekamy na odpowiedz innych Modów/ Adminow czy zwyklych userow.

Administracja ma mnie ukarać za to że nie pomagam? Moderator ma się opiekować działem i userami a nie skupiać się na pomocy. Od tego jesteście wy.

Opublikowano

A błędów popełnionych przez Merkona i Sierę nie widzisz? Każdy jest omylny a czepiasz się jednego^^

Oni choć nie maja "21" lat, są od niego o wiele dojrzalsi

Skąd masz taką pewność to jest forum a nie realny świat... Każdy tu może udawać kogoś kim nie jest^^

Za dziesięc minut zostałem zbanowany na 7 dni , gdyż Mou odnalazł temat jakies 1/2tygodnie wczesniejszy w którym przewiniłem.

Takie rzeczy raczej nie ulegają przedawnieniu.

To tyle z mojej strony , pozdro :)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

@Kronk

Sprawy 1 tygodniowe nie ulegaja przedawnieniu jesli wczesniej nie zostaly one zauwazone i mozliwe ukarane.. Sprawe i przedawnienie.. O tym mozemy mowic gdy min. 10 dni lecz nawet wtedy nie musi byc sprawa umozona.. Co do postow... Ortografia jest mile widziana ale nie zeby kazdemu wytykac kazdy pojedynczy blad....

@Mou

Jako Moderator owszem powinienes dbac o dzial i userow ale takze dawac im przyklad.. Bulwersowanie sie w kazdej sprawie takiej jak ta pogorszy tylko sprawe... A od czasu do czasu trzeba by cos wrzucic ;)

To tyle na to wszystko.. Jak ktos chce cos jeszcze dodac to slucham

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Kronk

Sprawy 1 tygodniowe nie ulegaja przedawnieniu jesli wczesniej nie zostaly one zauwazone i mozliwe ukarane.. Sprawe i przedawnienie.. O tym mozemy mowic gdy min. 10 dni lecz nawet wtedy nie musi byc sprawa umozona.. Co do postow... Ortografia jest mile widziana ale nie zeby kazdemu wytykac kazdy pojedynczy blad....

@Mou

Jako Moderator owszem powinienes dbac o dzial i userow ale takze dawac im przyklad.. Bulwersowanie sie w kazdej sprawie takiej jak ta pogorszy tylko sprawe... A od czasu do czasu trzeba by cos wrzucic ;)

Tylko tym problem mój Mike-u że mój nędzny czas mi na to nie pozwala. Tyle.

Opublikowano

@Kronk

@Mou

Dziękuje :)

Z banem chodziło mi o to , ze dostałem go od razu po odkryciu plagiatu.

A najbardziej , chciałem zwrócić uwagę na to , że Mou zamiast się przyznać, skasował Tut i wlepił bana :)

Zbieg okoliczności ?

Swoje osiągnąłem . Mou został w pewien sposób upomniany :)

Pozdrawiam Kronk

Opublikowano

Yyyy a gdzie tu pisze że Mou został upomniany bo z tego co napisal Mike to to raczej podchodzi mi pod rade <_<

icecubea.png

Opublikowano

Mou ja rozumiem brak czasu ale chyba godzine sposrod 30 dni w miesiacu znajdziesz prawda ? ;)

spróbuję ^^ Można zamknąć ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...