Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor uzywany w 50%

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis czas temu zauwazyłem spadek wydajnosci mojego komutera. Zauwazyłem ze adventure system care pokazuje ze uzywam procesor na 100% a Manedzer zadan na 50 % Przetestowałem kompa OCCT-em i oto wyniki:

post-864340-0-95353300-1394971422_thumb.png

Jak widac na zdjecu procek zostaje wykorzystany w 50%

Postanowiłem zrobit test w trybie awaryjnym Oto wyniki

post-864340-0-01884100-1394971395_thumb.png

Jak widac tu wszystko gra. Co mi blokuje moc procesora ??

;):)

Opublikowano

nic poza działającymi programami

trzeba być naprawdę nie domyślnym i ślepym, odpalić program który OBCIĄŻA komputer i uważać że ma się problemy z zasobami komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nic poza działającymi programami

trzeba być naprawdę nie domyślnym i ślepym, odpalić program który OBCIĄŻA komputer i uważać że ma się problemy z zasobami komputera

Japier mi chodzi o to ze komputer chodzi mi na 50% odpalam gre idzie na 50 %. A w trybie awaryjnym moge uzywac kurde 100% procesora . Cos mi blokuje w zwykłym trybie ze chodzi komp na 50%.

Co mam grac w gry na trybie awaryjny kurwa???????? Bo to chyba niepowinno byc tak ze procek uzywa tylko połowy swoich mozliwosci czały czas?

Opublikowano

widocznie usiłowałeś podkręcać procesor co ci kompletnie nie wyszło bo uzyskałeś spadek jego taktowania o 50%

przestaw mnożnik jak należy albo ustaw defalut

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

OK maiłem przestawiony mnoznik niewiem jakim cudem na 6 ale dziwne przeciez mój procek miał zablokowany mnoznik.Niewiem jaki cudem to sie przestawiło moze wirusa miałem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...