Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć % trafień

Brend196

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem. W czołgi gram tylko kilka dni i mój procent trafień jest bardzo niski bo tylko 36,73%. Mam rozegranych 145 bitew, odblokowałem już t28. Jak zaczynałem to strzelałem na ślepo. Zacząć od nowa czy grać dalej? Może procent trafień się poprawi ale wątpię że do 60%.

Opublikowano

145 bitew? W ciągu jednego dnia jesteś w stanie podbić do 60-70% także jaki jest sens zakładania nowego konta.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Celność będzie rosła szybko, bo 145 bitew to jest chwila grania. Nie widzę sensu, by zakładać nowe konto.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Jak zostaniesz w WoT na dłużej, to wyrobisz sobie na pewno ponad kilka-kilkanaście tysięcy. Nie wal na ślepo i strzelaj dopiero gdy się celownik skupi.

A swoją drogą ilość celnych strzałów nie ma żadnego znaczenia. Liczy się to jak grasz, a nie ile pocisków wywalasz.

Opublikowano

No, długo skupiaj celownik ale jak szukasz czegoś z celem to polecam niemiecka linie jest bardzo celna :) Obojętnie czy HT czy MT

PS. Nie polecam td'ków jak pierwszy raz grasz ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...