Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik

exstyler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mial ktos z was taki dziwny bug, ze gdy celuje się z obojetnie jakiego celownika dystansowego raz jest on wyostrzony w normalnej formie a raz rozmazany niczym obrazek 100x100 powiekszony do 1500x1500? Moje ustawienia grafiki to średni lub low przemiennie.

Opublikowano

Poszukaj opcji "Network smoothing" (nie wiem jak brzmi w polskiej wersji) i ustaw na 0%, jakoś tekstur na minimum wysokie i mesh tak samo. Potem restart gry. Sporo ludzi to ma, ale podobno to pomaga.

Na Battlelogu wątek ma 10 stron.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Poszukaj opcji "Network smoothing" (nie wiem jak brzmi w polskiej wersji) i ustaw na 0%, jakoś tekstur na minimum wysokie i mesh tak samo. Potem restart gry. Sporo ludzi to ma, ale podobno to pomaga.

Na Battlelogu wątek ma 10 stron.

Dasz linka do wątka??

Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarkę "BF4 blurry recon scope", powinno być gdzieś na górze (dałbym link, ale telefon).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Działałaby zawsze, a nie czasem, nie sądzisz?

Nie kojarzę takiej opcji.

Możecie jeszcze sprawdzić, czy ustawienie zoomu na przytrzymanie PPM (nie kliknięcie) coś zmieni.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

rozwiązanie jest proste :D macie za niskie ustawienia graficzne i przez to celownik się tak buguje :P Czasami starczy dać na chwilę na wysokie/ultra i później znów na low :P Czasami jest to efekt przygwożdżenia :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...