Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPSy

razerkrait

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów

Mam mały problem.Chciał bym zagrać w grę ISS ale gdy to robię mam 30-40 fps.

Moja specyfikacja to :

Procesor: Intel Pentium G2030 3.00 GHz
 Karta Graficzna: geforce gtx 550 Ti
 Ilość Ram: 4 gb ddr3
 Zasilacz:Jakiś 230V
 System Operacyjny: Windows 7 Enterprise 64 Bitowy
 Szybkość łącza internetowego: 6mb 

Oczywiście wszystko w ISS mam na off albo najmniejsze.Stosuje też różne programy takie jak Razer Game Boost czy Advenced SystemCare 7.Mam także zmniejszoną rozdzielczość gry.

Moje pytanie jest takie czy jak do kupie dodatkowe 4gb ram to będę miał 60 fps?Zauważyłem że niektórzy na forum mają gorszy sprzęt a i tak mają więcej fps.Dlaczego?

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

30-40 fps to naprawdę dużo. Jak na taki sprzęt. Nic nie poradzić że taka optymalizacja. Widzę że już wszystko na off, low masz jak i rozdzielczość zmieniłeś. Pomóc jeszcze moze danie priorytetu na wysoki i wyczyszczenie dysku

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

30-40 fps to naprawdę dużo. Jak na taki sprzęt. Nic nie poradzić że taka optymalizacja. Widzę że już wszystko na off, low masz jak i rozdzielczość zmieniłeś. Pomóc jeszcze moze danie priorytetu na wysoki i wyczyszczenie dysku

Zapomniałem dodać że piorytet zawsze daje na wysoki a do czyszczenia dysku używam Smart Defrag 3.A czy dodanie kolejnych 4gb poprawi coś?

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Możesz zmienić Game Boostera (na lepszego) od razera jest strasznie chu.. A tak pozatym jak masz czysto na dysku i wgl. to game booster ci nic nie da :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...