Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Automatyczny sklep SMS minecraft homepay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie czy jeśli będę zarabiał z smsow i pieniądze będą wypływały na moje konto na homepay to muszę za to płacić? I czy jeśli wypłacam te pieniądze z homepay na moje konto bankowe to też muszę płacić? Ponieważ coś tam kolega mówił mi że jeśli będę chciał wypłacić ponad 3000zł to będę musiał jakoś podatek odprowadzic czy coś... Proszę o wypowiedzi osób które korzystają z sms na homepay.

Opublikowano

Każdy dochód jest opodatkowany. Jeżeli firma HomePay odprowadza za Ciebie podatek do US to dobrze. Jeżeli nie to musisz zrobić to sam, bo w przeciwnym wypadku zawita do Ciebie Pan o zwrot podatku ;p

2w6ic6t.png

Opublikowano

Up, a jak to sprawdzic? I jak nie to jak mam to zapłacić żeby móc wyplacac pieniądze z homepay na moje konto bankowe?

Opublikowano

Napisz do nich i zapytaj się jak wygląda sytuacja z podatkami. Czy rozliczają się za Ciebie, czy masz sam to robić :)

Ja mam konto na DotPay.pl i od nich dostaje co miesiąc umowe o dzieło i oni rozliczają się za mnie ze wszystkiego. Jedyny minus to 24dni robocze oczekiwania na przelew.

2w6ic6t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...