Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś wie moze jak sie nazywa taki gatunek muzyki? :(

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://youtu.be/PXDTvN3pRZw

Jak jest muzyka klubowa na przykład to brzmi ona fajnie, ale jest rozciągnięta (np. 10 taktów idzie bit, potem rozkreca sie, potem jest drop, ogólnie po kilkunastu piosenkach zaczyna byc nuda), a to jest bardzo dynamiczne- cały czas skretche, dużo sie dzieje, co chwile coś sie zmienia. Czy istnieje w ogóle taki gatunek muzyki jak ta i jak sie nazywa???

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To jest hip-hop...

To to wiem.. Mi chodzi raczej o tą dynamikę niz sam gatunek, bo w tej grze sa np. mixy Davida Guetty tez w tym samym, dynamicznym stylu ;p czyli duzo skreczu, co chwile jakieś zmiany :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To to wiem.. Mi chodzi raczej o tą dynamikę niz sam gatunek, bo w tej grze sa np. mixy Davida Guetty tez w tym samym, dynamicznym stylu ;p czyli duzo skreczu, co chwile jakieś zmiany :)

To jest dynamika typowo hip hopowa, Guetta miesza to z housem i progresivem.

Opublikowano

Nie wiedziałem że Guetta jest DJem.

Gatunek - Hip Hop

Podobne gatunki do tego utworu to chyba Trap, nic więcej. Chodź i tak sądzę że to najgorszy gatunek jaki ostatnio odkryli internauci.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...