Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas instalacji Adobe Flash Player: "Niepowodzenie Inicjowania"; nie wiem co mam robić, proszę, pomóżcie! :x

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie...

Miałem zainstalowanego starego Flasha, ale od jakiegoś czasu niektóre programy przestały działać, wyskakiwały komunikaty typu "Twój Adobe Flash ma już kilka lat. Zaktualizuj go klikając tutaj.".

Czasami pojawiał się komunikat od samego AF: "Dostępna jest nowa wersja, możesz ją pobrać klikając tutaj." Po pobraniu i odpaleniu instalatora proces "niby" doszedł do 50% i "Niepowodzenie inicjowania". Dobra.

Następnie usunąłem całego AF, tego starego próbując od razu zainstalować nowego, ale mam to samo; tyle, że teraz nic mi w sumie nie działa, np. Youtube lub coś w ten deseń. Nie róbcie ze mnie głupka, że robię jakieś głupie błędy w trakcie instalacji, bo wszystkie programy mam wyłączone itd... . Podajcie jakieś konkretne porady. Format nie wchodzi w grę :D.

Dzięki z góry wszystkim za pomoc lub chociażby jej próbę, byłbym niezmiernie wdzięczny. :)

Jeśli zły dział, proszę o przeniesienie (jeżeli to możliwe).

Opublikowano

Proponuję jeszcze raz od nowa pobrać i uruchomić instalke jako admin oraz wyłączyć zapore systemową.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...