Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odczytywaniem zdjęć i usuwaniem plików Samsung Galaxy S2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie telefon samsung galaxy s2 i wszystko bylo ok moglem nagrywac filmy robic zdjecia usuwac pliki otwierac galerie itp ale teraz nie czemu? Próbuje otworzyć galerie ale pisze: Za mało miejsca, usun np. zainstalowane oprogramowanie, zdjęcia, dokumenty ... ciekawe czemu jak mam wolne ponad 11 gb? Mam wbudowane 16 gb a wolnego mam te ponad 11 gb dlaczego tak to jest? Włączam aparat robie zdjęcie i nie zapisuje go bo jak otwieram galerie to pisze za mało miejsca ... Włączam filmowanie w kamerce wyskakuje: Ostrzeżenie: Błąd nagrywania, włączan dyktafon pisze: Ostrzeżnie: Błąd nagrywania i nie może nagrać. Czy mogłem coś usunąć w moich plikach? Pamiętam, że usuwałem jakiś folder o nazwie Q nie wiem  chyba "uQLARI~1" ale nie jestem pewny. Jak to naprawić? Dam like

Opublikowano

zdjęcia, filmy, itp. zapisują się na karcie sd, a nie w pamięci wbudowanej

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Jeśli masz karte micro sd to upewnij się że masz na niej wolne miejsce. Być może przestawilo żeby zapisywać na karcie pamięci.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Ale ja nie mam karty micro sd a pisze, że mam 11 gb wolnego miejsca

@ref

To się w nią zaopatrz. Gdy miałem Galaxy Ace'a, mając całą pamięć wolną nie mogłem robić żadnych zdjęć itp.

To się w nią zaopatrz. Gdy miałem Galaxy Ace'a, mając całą pamięć wolną nie mogłem robić żadnych zdjęć itp., więc Ty musisz mieć podobny problem.

To się w nią zaopatrz. Gdy miałem Galaxy Ace'a, mając całą pamięć wolną nie mogłem robić żadnych zdjęć, więc Ty musisz mieć podobny problem.

To się w nią zaopatrz. Gdy miałem Galaxy Ace'a, mając całą pamięć wolną nie mogłem robić żadnych zdjęć, więc Ty musisz mieć podobny problem.

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...