Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do carrowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten skrypt do syndry bodajże nie rzuca tym minionem z e tylko wali nim w ziemie.... do katy mam auto carry i skrypta jakiegoś tam, ogarniam ją ale nie wiem co mi daje sidas auto carry instalowałem to i nie przydaje się do niczego.. do vayny skrypt dobry ;p

Opublikowano

farmic umiem samemu w miare dobrze ;) nie ma jakiegos dobrego skryptu do syndry oprocz tego?

@Edit moze nie umiem tego uzywac, jesli moglbys wytlumaczyc co i jak w auto carry?

Auto Carry - Trzymając spacje, skrypt wykonuje za nas combo.

(Pod shiftem masz menu, ustawiasz jakie chcesz skille do combo używać itp.)

Opublikowano

Tak jak wyzej, jezeli sadzisz ze orbwalking/farmienie itp są niepotrzebne, to wymiekam.. Famienie moze jeszcze udjzie w tlumie, ale orbwalking? Naucz sie z tym grac, podstawa kazdego dobrego skryptu...

Opublikowano

Jestem trochę zielony i nadal nie wiem co to ' orbwalking ' czy coś takiego, farmienie na dravenie jest przydatne bardzo ale sie wbija za bardzo po te miniony.. moglibyście wyjaśnić te najważniejsze opcje jak dla dzieciaka? xD

Opublikowano

tutaj pan pokazuje co to orbwalking i jak go robic  

(jest to bicie i jednoczesne uciekanie ) np na cassio walisz caly czas ze skilli i auto ataków i jednocześnie zwiewasz aby przeciwnik cie nie mógł uderzyć

Opublikowano

A jak go używać w SAA ?

Jeśli ci chodzi o SAC, to chodzi o to że gdy trzymasz spacje (wykonujesz combo) to myszkę cały czas ruszasz w różne strony aby nie przestać chodzić,

Skrypt sam wciska PPM, więc ty tylko trzymaj myszkę np, za swoim champem i lekko w bok.

Mam nadzieje że zrozumiałeś ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...