Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Paczki z dużą ilościa modow itp

MarianZGP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiem wiem , że jest taki temat , ale wróciłem teraz do minicrafta , a nie wiem jakie modsy . Więc szukam jakiejś paczki z dużą ilością modów żeby było zabawy na dużo h . Ahh i bym prosił jeszcze o jakieś tekstury takie dobre w HD widziałem ostatnio na jakimś streamie takie ładne tekstury jak by wyglądały w 1080p :D

Ahh  ,a no i jeszcze pytanie .

Czy normalne że na minecraft hero ( tego od blowa ) laguje mi world i muszę wyłączyć minicrafta ?

PC : gtx 770 , i5 4670k , 8 gb ram

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Paczka modów to HuśBox , jeżeli liczysz na ilość , jeżeli na przygody bo Husiek to bardziej maszyny itp. to Hexxit , dużo świetnych przygód a nawet za bardzo nie laguje. A z tym MC Hero , to nie wiem i szczerze mało mnie obchodzi Blow to "dziwny" youtuber i nie oglądam go i nie mam zamiaru patrzeć ale jak już to polecam zmniejszyć ustawienie i wyłączyć jeżeli są shadery.

Textury - Misa albo LB Photo.

Nie piszę postów ani dla "lajków" ani dla ich nabijania , piszę je dla pomocy , nie liczy się dla mnie czy dasz mi czy nie tego "lajka" o którego każdy żebra , liczy się jakość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...