Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gragas

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno nie w ciągu najbliższego miesiąca - sam Riot nie wie co tak naprawdę teraz z nim zrobić. Był gdzieś podobny temat, zdaje mi się i ogólnie wyszło na to, że spokojnie możesz go kupić i przez ten czas pograć (zmian na PBE dot. Gragasa nie ma - więc jeszcze jakiś czas na nie poczekamy). Jednakże RIOT chce coś z nim zrobić. Kiedy jednak to się stanie? Tylko wujek Morello wie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Hmmm - to nie ma być nerf ale "rework" (co faktycznie może wiązac sie z nerfem - Skarner ftw).
W "wolnym tłumaczniu": Riot chce zrobić z niego postać robiącą rozróbę w zasięgu "melee" niż żeby był spasłym magiem, którym jest teraz"
Zapewne zrobią z nim coś podobnego do tego, co obecnie zrobili z Kassadinem. Tyle, ze zmiany dla Kassadina są tu non-stop od paru miesięcy a i tak jest super mocną postacią i jest ciągle banowany/pickowany.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Hmmm - to nie ma być nerf ale "rework" (co faktycznie może wiązac sie z nerfem - Skarner ftw).

W "wolnym tłumaczniu": Riot chce zrobić z niego postać robiącą rozróbę w zasięgu "melee" niż żeby był spasłym magiem, którym jest teraz"

Zapewne zrobią z nim coś podobnego do tego, co obecnie zrobili z Kassadinem. Tyle, ze zmiany dla Kassadina są tu non-stop od paru miesięcy a i tak jest super mocną postacią i jest ciągle banowany/pickowany.

Kassadin ma teraz gówniany dmg, ma po prostu taką mechanike, że jest nadal nienajgorszy. 

1373637009-U477327.png

Odkrywca
Opublikowano

Dajcie spokój. Gruby to wciąż gruby. AUG, Rabadon, Void dobre toczenie beczek i ich ADC jest wyłączony z teamfightu/gry.
Jak ogarniesz jego beczki to śmiało go kupuj.

Opublikowano

Jak najbardziej dalej sie opłaca kupować. Dalej jest op postacią tylko musisz ogarnąć rzucanie beczek i ulta. A co do kassadina, grałem dzisiaj nim w południe na midzie i early strasznie ciężkie ale zdobywasz ulta i rozruba gwarantowana. Taki adc padał ode mnie na combo czyli r,e,q  no moze tam jeszcze z 1 albo 2 ataki z włączonym w . 

Opublikowano

No Ja nie mogę z tego typa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

328 postów z czego pewnie ponad 300 zawiera słowo 'nerf'. Naucz się grać swoje, bo postacie to środek a nie cel.

Antywarn

Raczej powinien dostać, jednak wątpię żeby zrobili z niego gówno. Będzie po prostu mniej op. Tyle.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Gragas bez wątpienia jest nadal dobry, ale nie chcę go kupić ze względu na to co z nim chcą zrobić. Dostanie reworka na 90%, a to najczęściej okazuje się być nerfem

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kupuj śmiało. Jak dostanie nerfa to pewnie nie wielkiego, bo ostatnio był nerfiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...