Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Oto mu chodziło spamujecie kazdy admin wie raczej co ma robicXD:)

Widzicie, ten gosc co zrobil ten temat wlasnie to mial na mysli. SPAMUJECIE!!!. Posty typu "ban" "jak cos to warn" to jest spam. Ludzie to wy jestescie gorsi od tego gosia... Pomyslcie... Jak ja na to patrze to mi sie z was smiac chce. Lepiej sie nie odzywac a nie na darmo spam robic. Ja tez spamuje ale was uswiadamiam. Po co wogole sie odzywacie omg, to pewnie bedzie najbardziej znany temat a tym forum za niedlugo... Zamiast olac sprawe to wy sie wsadzacie w takie sprawy. Daje wam tylko to ze bedziecie miec wiecej postow... Hahaha. Prosze wiecej nie pisac w tym temacie do puki tego nikt nie zamknie... Chyba ze nie rozumiecie tego co napisalem. Jestescie jednym wielkim spamem...

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano
Widzicie, ten gosc co zrobil ten temat wlasnie to mial na mysli. SPAMUJECIE!!!. Posty typu "ban" "jak cos to warn" to jest spam. Ludzie to wy jestescie gorsi od tego gosia... Pomyslcie... Jak ja na to patrze to mi sie z was smiac chce. Lepiej sie nie odzywac a nie na darmo spam robic. Ja tez spamuje ale was uswiadamiam. Po co wogole sie odzywacie omg, to pewnie bedzie najbardziej znany temat a tym forum za niedlugo... Zamiast olac sprawe to wy sie wsadzacie w takie sprawy. Daje wam tylko to ze bedziecie miec wiecej postow... Hahaha. Prosze wiecej nie pisac w tym temacie do puki tego nikt nie zamknie... Chyba ze nie rozumiecie tego co napisalem. Jestescie jednym wielkim spamem...

niezla teoria

co do autora to ma odchyly od normy :P