Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Raz z grą Fifa

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż do tej pory nigdy nie grałem w fife bo jakiś mi się to nie podobało ale teraz postanowiłem zagrać w Fifa World tak na początek korzystając z tego że jest za free tylko problem jest w tym że nie umiem grać ;( Mam jakiś skład w którym są same drewna a w drużynie przeciwnej najlepsi zawodnicy. 

Czy możecie mi podać jakieś poradniki lub napisać jak zacząć grać jak wybrać team itp? 

+widziałem na YT koleś miał 5 lvl a miał cały złoty team

Daje Like

Cześć...

Opublikowano

A na czym grasz na padzie czy na klawie?No na początku robisz skład z tych drewien i grasz mecze/turnieje i powoli zaczynasz zarabiać.Jak tak zaczynałem w grudniu i dziś mam już Neymara którego zawsze chciałem mieć a nie jest to tani zawodnik.

Opublikowano

Mam pada ale to nie jest ani od psp ani od xboxa i nie wiem jak nim grac bo nie ma tych przyciskow co w usawieniach gry jest pokazane. A ktore mecze i z kim grac zeby miec rowne szanse i nie przegrywac zawsze?

Cześć...

Opublikowano

trochę dziwnie brzmi nazwa tematu xD pierwszy raz haha ;D 

ale tak w temacie to kupuj po 1 złotym zawodniku :) zacznji od bramkarza

Opublikowano

Oki a na jakiej zasadzie sa te kontrakty i jak je przedluzac zeby moc dalej grac jakims zawodnikiem

Złoty kontrakt daje +13 spotkań jednemu zawodnikowi.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...