Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procesor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Je jak sie podkreca procesor programem?? bo mam starego biosa i nie moge ale podobno jakims programem daje leszą skutecznosc w wr

i nie wiem jakim i prosilbym o jakis proradnik zebym procka nie zjarał :)

Jeszcze jedno mam proble z lagami czyli powolnym strzelaniu bronie np: na verluf srtrzelam szybko a na khyber powoli i nie wiem od czego

za pomoc +++++

Opublikowano

Je jak sie podkreca procesor programem?? bo mam starego biosa i nie moge ale podobno jakims programem daje leszą skutecznosc w wr

i nie wiem jakim i prosilbym o jakis proradnik zebym procka nie zjarał :)

Jeszcze jedno mam proble z lagami czyli powolnym strzelaniu bronie np: na verluf srtrzelam szybko a na khyber powoli i nie wiem od czego

za pomoc +++++

biosa mozesz sobie sam zaktualizowac,a co do procka to tak samo mozesz sam podkrecic -no zalezy jakiego masz bo nic nie napisales,ale w streszczeniu napisze ze wchodzisz f8 pozniej szukasz w opcjach taktowania,tam masz opcje podkrecania,nie dawaj za duzo odrazu,dawaj po troche jesli w pewnym momencie bedzie ci sie wyłaczal komp,to znaczy ze za duzo podkreciles procka.powoli a dojdziesz do tego ile mozesz podkrecic.zreszta napisz domnie na priv.to wyjasnie ci to szczegolowo.

Opublikowano

Game Booster moze? ale to bardziej podnosi wydajnosc ram'u

w GD sa tematy z jakimis programami na 100% pamiętam!

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Powiem ci tak

1.Poddaj Nazwę Procesora

2.Jego "Staty"(najlepiej przez CPU-ID)

3.Jeżeli masz słaby Procesor to jak podkręcisz za mocno to po kompie

4.Pokręt daje tyle że wydaje ci się że robisz szybsze role,szybciej strzelasz,gra nabiera większego tempa

5.Pokręt w Biosie nic nie daje dlatego też został dozwolony na GameBack(nie daje tego co w 4) daje to że gra może działać ci na większych wymaganiach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...