Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał YT związany z motocrossem - jest sens otwierać ?

HaczuŚ'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was forumowicze ! ;)

Wraz z zakupem kamery sportowej GoPro, zastanawiamy się z kolegami, czy nie otworzyć by kanału związanego z motocorss'em.

Jak wy to widzicie - jest sens coś takiego prowadzić  ?

Podzielcie się opiniami ;)

Opublikowano

Jako iż interesuję się motocyklami to mogę się wypowiedzieć. Według mnie przydałby się taki kanał. Na youtubie jest mało kanałów związanymi z motocyklami, co dopiero z motocross'em. Możecie spróbować coś otworzyć w sezonie. Myślę, że jak ładnie ogarnięcie pomysły i jakoś nagrywania to będzie ciekawie.

Opublikowano

Jako iż interesuję się motocyklami to mogę się wypowiedzieć. Według mnie przydałby się taki kanał. Na youtubie jest mało kanałów związanymi z motocyklami, co dopiero z motocross'em. Możecie spróbować coś otworzyć w sezonie. Myślę, że jak ładnie ogarnięcie pomysły i jakoś nagrywania to będzie ciekawie.

Sezon w sumie dla nas już się zaczął ;) Dziękujemy za wypowiedź ! ;)

P.S Zapraszam maniaków off-roadu na tor Dobromil :D (jeżeli chcecie być na filmiku :D)

Opublikowano

Jeśli twoje filmiki mnie zaciekawią, będą fajnie obrobione to możesz liczyć u mnie na suba i lajki w ciemno :D

A co do obrabiania to mi strasznie podobają się filmiki użytkownika Querly. Zobacz i podszkol się od niego :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeśli twoje filmiki mnie zaciekawią, będą fajnie obrobione to możesz liczyć u mnie na suba i lajki w ciemno :D

A co do obrabiania to mi strasznie podobają się filmiki użytkownika Querly. Zobacz i podszkol się od niego :)

Oglądam querl'ego ;) Świetnie śmigają panowie z zachodu ;)

Dzięki i liczymy na więcej odpowiedzi ;)

Opublikowano

W USA jest ich dość dużo, gorzej z polskimi kanałami.

Co do tematu, myślę, że mógłbyś spróbować stworzyć coś takiego, ale musisz mieć jakąś ekipę, aby filmy nie były "samotne".

Opublikowano

Aha no i mniej toru bo to strasznie monotonne, a więcej off road'u i spontanu. Jakieś ciekawe miejscówki czy coś. Powodzenia w tworzeniu kanału!

I jeśli stworzysz to daj mi znać :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Aha no i mniej toru bo to strasznie monotonne, a więcej off road'u i spontanu. Jakieś ciekawe miejscówki czy coś. Powodzenia w tworzeniu kanału!

I jeśli stworzysz to daj mi znać :D

Monotonne w oglądaniu, ale co do samej jazdy to... :D 

W USA jest ich dość dużo, gorzej z polskimi kanałami.

Co do tematu, myślę, że mógłbyś spróbować stworzyć coś takiego, ale musisz mieć jakąś ekipę, aby filmy nie były "samotne".

Mamy zgraną ekipę samych off-roadowców ( 5 osoób ) i ogólną grupę która czasem latamy po mieście na gumie i ogólnie świrujemy ( +/- 20 stałych osób ) :P

Dziękujemy i czekamy na więcej komentarzy ;)

Opublikowano

Dziękujemy panowie, mieliśmy dziś coś ogarniać, ale u nas taka pogoda, że w locie by nosiło strasznie ;)

Dziekujemy ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...