Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Meczy na Rusty :D

sitv123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem tylko do połowy, bo dalej nie mogłem. Muzyka trochę zbyt za mocna.

Przez całą 1 minutę prawie 0 akcji, dopiero wtedy kogoś zabiłeś. Głownie to tylko chodzenie medykiem lub assualt'em.

Akcja typu rzucasz granat i nagle znów "zmieniasz postać".

I jeszcze komentarz na początku jest trochę zbędny. Nie dość, ze głos tylko z 1 strony to po drugiej jakieś piski.

Moim zdaniem 3/10

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Fajne intro, ale filmik dziwny, już wyłączyłem w ok. 1 minucie, lecz przeczytałem post ujmnji'ego... i widziałem strzały :O

Nudno i słabo.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Spoko. Następnym razem postaram sie o lepsze akcje. Tu bardziej chodziło mi o to rozkręcenie sie muzy po tym strzale. Intro sam robiłem. Problem z dźwiękiem leży w moim mikrofonie. Ma jeden kanał nieczynny. W następnym filmiku poradziłem sobie z tym poprzez balans lewy prawy głośnik w Adobe Premier Pro CC.

Opublikowano

Spoko. Następnym razem postaram sie o lepsze akcje. Tu bardziej chodziło mi o to rozkręcenie sie muzy po tym strzale. Intro sam robiłem. Problem z dźwiękiem leży w moim mikrofonie. Ma jeden kanał nieczynny. W następnym filmiku poradziłem sobie z tym poprzez balans lewy prawy głośnik w Adobe Premier Pro CC.

Nie rób takiego czegoś pod muzykę- takie coś możesz robić z bramkami w piłce nożnej xD

Niemniej jednak życzę powodzenia następnym razem ;) Wygląda to dobrze pod względem technicznym. 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...