Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi umiejętniściami/atutami ?

martina1972

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam następująca sytuację. Na HT mam np. tak:

Ładowniczy 121% (100+5+11+5)

-Kamuflaż 100%  - Towazysz Broni 100%  -Desperat 67%

Kożystając z obniżki na reset "umiejętności" chciałbym zresetować, tzn. zamienić Kamuflaz z Desperat , tak żeby to wyglądało:

-Desperat 100%  - Towazysz Broni 100%  -Kamuflaż 67%

I pytanie.

Jeśli zrobię to za Golda (w promo. 100Gold) to mam bez zmian (bez stratnie), a jesli za kredyty to pisze, że będę miał 90%.

Jak to sie przekłada procenty ? Tzn. Ile będę miał doswiadczenia i umiejętności, jak to będzie wyglądać po resecie za kredyty.

Drugie pytanie.

Czy za jednym resetem/za jednym wydatkiem (za golda lub kredyty) mogę zresetować wszystkie umiejetności/atuty (np. trzy naraz)?

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Kamuflaż na HT? Tragiczny pomysł. Jeśli masz 3 perkę na 67% będziesz miał ją na około 40%, jeśli zrestartujesz za kredyty. Liczy się to w ten sposób:

Suma wymaganego doświadczenia na 2 perki i 3 na 67% * 0,9 =

Za golda będziesz miał bez zmian.

Co do 2 pytania to tak. Wszystkie 3 będziesz musiał wybrać.

PS Powiedz na jakim czołgu, bo camo tylko na AMX'ie 50 100 jest potrzebne (+ ew. można na 3/4 perk na isie-3)

Opublikowano

Kamuflaż na HT? Tragiczny pomysł. Jeśli masz 3 perkę na 67% będziesz miał ją na około 40%, jeśli zrestartujesz za kredyty. Liczy się to w ten sposób:

Suma wymaganego doświadczenia na 2 perki i 3 na 67% * 0,9 =

Za golda będziesz miał bez zmian.

Co do 2 pytania to tak. Wszystkie 3 będziesz musiał wybrać.

PS Powiedz na jakim czołgu, bo camo tylko na AMX'ie 50 100 jest potrzebne (+ ew. można na 3/4 perk na isie-3)

Ok. Czyli rozumiem, ze decydując sie na reset danego załoganta, to resetuje/mogę zresetować wszystkie jego 3 umiejętności ?

Dalej. Przy resecie za "90%" zmniejszy sie tylko trzeci atut, czy wszystkie trzy ?

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...