Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DYSKUSJA JjayJoker 2014

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie dyskutujemy o jjajyu. W pewnym wywiadzie nie psmiętam którym ale poszukajcie najnowszego wywiadu lub wpiszcie jjayjoker wywiad inny niż wszystkie.

Opublikowano

Co w pewnym wywiadzie?

Co do JJay'a sądzę, że już nie wróci, bo ma dosyć tych wszystkich gimbusów i dzieciaków z podstawówki, którzy go zadręczają pytaniami takimi jak "Kiedy majnkraft?". Hmmm... to zdanie zabrzmiało jak bym go bronił. Tak naprawdę to go wcale nie lubię. Jak dla mnie jest to koleś który zapoczątkował plagę dzieci z podstawówki jak i gimbusów, którzy nagrywają minecrafta myśląc, że będą tak samo sławni jak on. Niech nie wraca tak będzie najlepiej.

Opublikowano

Jebać go ,jakby i tak jakby powrócił byłyby dla mnie śmieciem :) bo chyba dalej zgarnia kasę za te filmiki.

Opublikowano

Nie nagrywał tylko minikrafta. Czekałem na serię z Patapon 3, bo 2 była ekstra, a jeszcze niedokończona seria z Trine 2.

Opublikowano

Ziomek mi się kojarzy tylko z Minecraftem, to chyba on zapoczątkował tych wszystkich youtuberów nagrywających Minecrafta. Hajs na tym niezły zbił, w sumie nie obchodzi mnie czy wróci czy nie i tak się nim nie interesuję, niech sobie robi co chce. 

Opublikowano

Hajs moze i zbił ale nie wiem na ile to prawda ale nie nagrywa itp. PONIEWAŻ musi iść na studia z chyba psychologii. Ja lubiłem go oglądać bo mial fajną gadkę. Jak wroci bede oglądał dalej. A co to plagi MC to poprostu głupie dzieciaki z podstawówki i 1 gim. to robiły bo nie znalazłem typa co nagrywał kiedy był w 2 i 3 gim. Zresztą można nagrywać jeżeli gada sie na temat i ma sie normalny głos.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co wam przeszkadza to, że on zarabia na tych filmach? Równie dobrze mogę się czepiać, że sprzedawca w mięsnym zarabia i zapoczątkował plagę ludzi kupujących mięso o.O

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

Ja pierdole.. Dacie sobie spokój z nim? Czy kurwa dalej będziecie co 2-3 msc zakładać nowy temat jak to JJay wielki powrót zapowiada czy chuj wie co.  Zachce sie mu to wróci, jak nie to nie . Na chuj drążyć temat?. Po chuj taka dyskusja wogóle?

Opublikowano

Ciekawa sprawa

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Nie wróci. Zarobił/zarabia wystarczającą ilość kasy. Znudziło mu się nagrywanie. Na początku było to przyjemne, ale potem zamieniło się w monotonie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ty nie żyjesz...

Tak, a tego posta piszę z mojej trumny.

Gdyby JJ żył to by pożegnał tych gimbofanów :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...