Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dość znaczące spadki FPS w Counter-Strike 1.6

ErwinCODER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś piszę do was z prośbą o pomoc w grze Counter-Strike 1.6. Zaczynajmy:

Kupiłem nowego laptopa Lenovo g505. Zainstalowałem Windows 7 Home Premium i wszystkie sterowniki jakie miałem do tego laptopa. Zainstalowałem Steam i pobrałem Counter-Strike 1.6 i wchodzę do menu patrzę 4 do 7 fps. Zainstalowałem CCC i wyłączyłem Synchronizacię pionową i wszedłem do gry patrzę i w menu 100.5 FPS. Mówię okej, chyba już po problemie, jednak okazało się że to nie jest koniec moich problemów. Wszedłem na serwer i już na spec fps spadły mi do poziomu 60, okej zacząłem grać i fps skakały do 100.5 spadały do 60/50/40 i znów się podnosiły, mówię to nie będzie żadna gra i postanowiłem szukać problemu w sterownikach odinstalowałem zainstalowałem najnowsza, problem nie ustał, zainstalowałem starszą wersję sterowników problem nie ustał. Zainstalowałem najnowszą wersję i nadal to samo. Wgrywałem modele high fps i inne komendy wpisywałem do config.cfg - nic nie pomaga. Może mi ktoś pomóc ? Niżej zapodam specyfikacje sprzętową laptopa.

RAM: 4GB

Karta Graficzna: AMD Radeon HD 8330 APU

Procesor: AMD A4-5000 Quad Core 

Dysk: 1TB.

Na sporo gorszym komputerze wyciągałem 120.5 stałych fps i nawet w akcji gdzie było 15 przeciwników nie spadały, a na tym mam problem mimo że jest x20 lepszy. Proszę o pomoc.

Osoba która poradzi i jej porada mi pomoże otrzyma serwer do counter-strike: global offensive na 90 dni, lub do counter-strike 1.6 na 30 dni. Dziękuje i serdecznie pozdrawiam, ErwinCODER.

Opublikowano

Można zainstalować CFG do wyciągania większej ilości fps + wyłączyć nie potrzebne programy , na nowo zainstalować cs oraz zainstaluj Ccleaner i przeczyszczaj regularnie nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...