Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PIAG] Polish Invisible Army Ghost

EMHA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. W imieniu swoich znajomych chciałbym wszystkich zaprosić do nowego klanu jakim jest PIAG. 9-osobowa ekipa z chęcią przyjmie utalentowanych graczy. Po więcej informacji zapraszam na teamspeak'a 3:

IP TS3: 5.231.50.213:4000

Opublikowano

Nie mój, ale znajomych. ;P Prosili o reklame, a skoro tutaj mam jakieś dziadowe konto to im zareklamowałem. :P

Nie wiem czy musza, nie ode mnie to zalezy xD

Opublikowano

Szczerze słabo widzę wizję kolejnego clanu, jak w tą grę nie da się już grać, wywala z 90% serwerów na czystych kontach, do tego co chwile się crashuje.

Czyli nie jesteś w tym clanie? :P

@Up.

W 9 luda ciężko utrzymać serw, ale może mają.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Kirito (WhySoSerious) obecnie powstaje nowa liga, na która od wczoraj zaczęły się zapisy. W grę da się grać. Mi osobiście nadal przyjemnie się gra.

Nie, nie jestem w tym klanie. Jestem w zagranicznym jeśli ku temu zmierzasz, bo MH to już jest cyrk na kółkach. :)

Rally, nie mają jeszcze. To grupa prawie 10 osobowa, która sobie założyła coś swojego. Serwer będą mieć. Stronę jakąś mają, ale wszelkich informacji raczej na TeamSpeaku udzielą. Ja nic nie wiem, nic nie słyszałem. :P

Opublikowano

Kirito, ale to jest nowy klan. Oni są studentami, 2-3 z nich jest w moich wieku, jeden młodszy. Serwer nie kosztuje dużo. Stawki są 70-100 na miesiąc, to nie dużo. 10zł/os nawet dla studenta raz na miesiąc to nic. Obecnie fajki kosztują więcej.

Rally, a co Cie to obchodzi ? Juz dawno tam nie jestem i nie bede. W miedzy czasie bylem w 3 innych zagranicznych klanach. Do polskich mi nie spieszno.

Opublikowano

Bo MH za duzo wymagalo...Co dwa dni treningi po 1-2h o 20:00 ,gdzie w tym czasie moglbym poogladac filmy na polsacie. Bylem w MH z 1msc i wialo nuda...

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Oh Despero, kolejny clan :)

Nie macie szans na utworzenie kolejnego clanu, dopiero byłeś w gt community czy coś takiego a już promujsz jakiś piag.

Opublikowano

Oh Despero, kolejny clan :)

Nie macie szans na utworzenie kolejnego clanu, dopiero byłeś w gt community czy coś takiego a już promujsz jakiś piag.

To nie jego clan, nawet w nim nie jest. :P

A co do pierwszej części, to już się mogę zgodzić, Adamie. xD

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...