Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aplikacją na licencje

P_R_S_T_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny, wracam z tym samym problemem ale nowa domena :-)

Wiec tak, pisalem o licencje 512 slot, specjalnie kupilem domene

x

Mail podalem ax

Nazwe organizacji dalem nazwe mojego ts'a

Otrzymalem tylko to, czyli norma:

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid address.  Free, anonymous email providers (such as yahoo, hotmail, gmail, etc) are not allowed.

* You have provided an invalid organization.  You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* You have provided an invalid website url.  You MUST provide a valid url to a working website for your organization.
Opublikowano

wiesz, tu chodzi im o to, że musisz mieć płatną strone www. tez tak często miałem, że pisali mi takie durnoty. druga gwiazdka oznacza, że wpisałeś złą ogranizacje czyli musisz coś zainstalować na tej stronie a nie zostawić ją pustą z jednym napisem, jakieś podstawowe forum i myślę, że da rade ale najlepiej polecam kupić strone na net-speak'u za 3zł na miesiąc i sru :) pozdrówki

Opublikowano

Strona jest na unixstormie, forum mam juz 2 rok ale na mojej domenie na ktorej stoi forum przysrali sie cos o reklamy to kupilem kolejna domene i nie wydaje mi sie, ze jak zainstaluje np. przema to bedzie git bo dali wiecej powodow, ktore mijaja sie z celem :O

Opublikowano

Dobra powiem ci to tak: aby dostać Non-Profit musisz (pisze tak jak to kiedyś było):

- Posiadać własną domenę .pl .eu .com czy coś w tą mańkę, ale musi ona być płatna a nie darmowa

- Posiadać na tej stronce zainstalowane najlepiej forum (polecam MyBB)

- Na owej stronce NIE MOŻE być żadnych dotacji, sklepów sms czy czegoś takiego (nie chodzi o sam TS3, ale o wszystkie inne serwery jakie posiadasz)

- Musisz podać maila kontaktowego swojej strony, czyli nie podajesz [email protected] tylko np: [email protected] (musi byś prawdziwy bo na niego licencje dostaniesz)

- Na twoim Forum musi być zarejestrowanych 10 albo 20 użytkowników (nie pamiętam dokładnie) 

- Musisz mieć na tym forum jakieś tematy napisane itp.

do reszty musisz sam dojść, ja napisałem ci to co pamiętam, a mam nadzieje że za wypocinki dasz +

Opublikowano

Dobra powiem ci to tak: aby dostać Non-Profit musisz (pisze tak jak to kiedyś było):

- Posiadać własną domenę .pl .eu .com czy coś w tą mańkę, ale musi ona być płatna a nie darmowa

- Posiadać na tej stronce zainstalowane najlepiej forum (polecam MyBB)

- Na owej stronce NIE MOŻE być żadnych dotacji, sklepów sms czy czegoś takiego (nie chodzi o sam TS3, ale o wszystkie inne serwery jakie posiadasz)

- Musisz podać maila kontaktowego swojej strony, czyli nie podajesz [email protected] tylko np: [email protected] (musi byś prawdziwy bo na niego licencje dostaniesz)

- Na twoim Forum musi być zarejestrowanych 10 albo 20 użytkowników (nie pamiętam dokładnie) 

- Musisz mieć na tym forum jakieś tematy napisane itp.

do reszty musisz sam dojść, ja napisałem ci to co pamiętam, a mam nadzieje że za wypocinki dasz +

Ja dostałem licencję w ciągu 8 minut.

Kupiłem hosting na xaa.pl za 3zł zainstalowałem mybb zmieniłem tam nazwy + dodałem temat o treści/temacie " Free TeamSpeak3 nazwa "

+ fake dane.

Opublikowano

Mam wykupiona domene na unixstormie za bodajze 19zl jak widac PL

Zainstalowalem przema, zaraz napisze jakis temat a jak to z tymi uzytkownikami?

Mam maila x

Jakby ktorys z was mogl wejsc na ta moja stronke i sprawdzic czy wszystko jest ok i moge pisac to bylbym wdzieczny.

x

Opublikowano

masz wszystko w porządku. w nazwie organizacji dac Ts-ZabijMnie.pl i powinno byc ok. reszta błedów jest podczepiona pod ten z organizacją.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano
Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* Your website has content which is in violation of our NPL usage agreement (such as
advertising or donation request buttons, etc).

A mam na stronie czystego przema...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...