Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Mounthains

ankieta  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia?by? aby Mou zosta? ukarany?

• Tak
      2
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamknął mi temat, bo niby łamał regulamin. Poprosiłem go o zacytowanie podpunktu regulaminu, który łamię. Stwierdził że takiego nie ma, co może świadczyć, że nie zapoznał się z regulaminem. Kiedyś też miał nieregulaminową sygnę. Jak widać zdaża mu się pisać nie potrzebne posty: http://www.mpcforum.pl/topic/116358-lepszy-exp/page__p__754880entry754880. Raczej mod jak zamyka temat to się tym nie chwali i nie nabijają dodatkowych postów. Na dodatek patrząc na jego rangę w profilu, to nie jest szanowaną/lubianą osobą na forum.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Z tego co wiem to oni dają mu minusy za zamykanie tematów sam to pisał. Kto się na niego skarży tylko ty. Jest on lubiany bo wiele razy czytałem pochwał dla niego w tematach :D. I musi napisać że zamyka ponieważ admini będą się zastanawiać kto to zamknął itp :D.

Opublikowano

to, że zamknął ci temat, nie musi być powodem skargi.

a Mounthainsa każdy lubi, więc i tak ten temat nic nie wnosi :D

@down

potrafię czytać ze zrozumieniem, a twoje prywatne zdanie o mou mnie nie interesuje. Jest porządnym modem, nie mam do niego zarzutów. Takich modów jak najwięcej!(to wbrew pozorom nie wazelina)

Opublikowano

Najwidoczniej nie każdy, chociażby nawet ja i osoby które mnie poparły + :)

Jak pisałem to znajomością regulaminu nie grzeszy, a co do zamykania to niektórzy nie piszą że zamykają i nie widziałem żeby się ktoś ich czepiał...

Napisałem ten temat, bo mnie ten mod coraz bardziej denerwuje.

@UP

Napisałem dlaczego złożyłem na niego skargę, więc czytaj ze zrozumieniem...

@Edit

A skąd ta pewność że minusy za zamykanie? Tak każdy może powiedzieć, żeby nie było że pisze bezsensowne posty.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Reputację w profilu ma jaką ma, bo wredne dzieciaczki dają minusy za wszystko.

@top

Widzę, że na siłę szukasz argumentów, żeby tylko udupić Mou~, bo zamknąl Ci temat.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

^ czyli "do"

2^2 = dwa do drugiej (kwadratu)

Chodzi tu o potęgi.

Ten Mou pewnie mnie nie lubi, i dlatego to zamknął :P

Ale jak już mówiłem, to powinien wiedzieć co zamyka...

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Wiesz co robisz gdy napiszesz reklamę na mpc. Wiesz o tym że dzieciaki przyjdą serv.

Każdy użytkownik ma prawo wejść na twój serv, a nie robić jaki zagadki. Większość pewnie nie wiedziała o tym, a co się z tym wziązało? Spam. Mogłem zamknąć sam temat za spam którego nie ogarniałeś.

Ten Mou pewnie mnie nie lubi, i dlatego to zamknął

Ale jak już mówiłem, to powinien wiedzieć co zamyka...

Nie ma userów lepszych i gorszych. Wszystkich traktuję jednakowo. Nie lubię cie? niee nawet o tobie nie myślałem.

btw@ Jak ja mam otworzyć skoro gps pisze do mnie pw :

I po chuj kurwa zamknąłeś ten temat bez mojego pytania? Weź się ogarnij i zastanów co robisz, bo widzę że jesteś coraz gorszym modem. Wcześniej jako mod byłeś bardzo dobry, a teraz nie dajesz rady.

(screeny mogę dać) Ładnie mnie zmotywowałeś abym ci otworzył topic -,-

Reputacja? Dział metin mi się tym odwdzięcza za warny / bany / zamknięte topici

Jeżeli źle postąpiłem to możecie otworzyć topic

btw@ fajna ankieta ;x

"Chciałbyś aby Mou został ukarany?"

Mam dostać paskiem po dupie od administracji ? D:

Opublikowano

No bo każdy ma prawo tam wejść, wystarczy rozwiązać to zadanie. To że nie wiedzą jak to nie moja wina.

Co do spamu, to jak ktoś założy temat, i inni mu to zaspamują, to wina autora? Bez sensu -.-

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

No bo każdy ma prawo tam wejść, wystarczy rozwiązać to zadanie. To że nie wiedzą jak to nie moja wina.

Co do spamu, to jak ktoś założy temat, i inni mu to zaspamują, to wina autora? Bez sensu -.-

nie ale w tamtym temacie to ty spowodowales fale spamu poprzez wymyslenie jakiegos tam hasla ^^

ekonomia forum przez takich jak ty upada.... a Mou ja podnosi..

TEMAT ZOSTAJE ZAMKNIETY JAK BYL

Mou nie ponosi zadnej kary

EOT

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...