Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydajność gry

KastaKlamot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie do graczy może ktoś to ma najpierw opisze swój komputer
więc tak
Procesor :AMD Phantom  II x4 955 4 CPU 3.2GHZ
RAM : Kingston x2 4GB DDR3 łącznie 8192mb
Zasilacz Crossair 600V 
Karta Grafiki : radeon 7790 1GB 
Dysk Twardy SSD 120GB
Mój problem polega na tym , że ostatnio amd dało nowy ster catalyst 14.2beta powiem tak wczoraj jak to sciaglem i zainstalowalem były funkcje np w bf4 dałem najmniejsze bo lubie tak grać jakimś fanem dużych wielkości grafiki nie jestem aż tak. byle by to 70 fps było i nie ciepło o dziwo wczoraj kurwa ponad 95-110 miałem na ŚREDNICH ja takie oczy procek i karta chodzily na 65% mocy spoko. poszedłem spać rano chce wejśc luz mysle bedzie dzialac pokara sie troche spoko , odpalam patrze lekko przycielo mowie rozgrzewa sie pewnie itd w dodatku pasek skype gg itd wylaczam nie mam tego po co ma obciazac system luz , dalej zalacza sie patrze 19 fps załamałem sięna niskich tylko 35+ mówie o chuj chodzi działał dobrze dobra więc odinstalowałem stery i od nowa ccleaner system wiadomo odmulic na chuj , instaluje stery działa jak wcześniej omg , tylko jak pogram jakieś kilka minut góra 10 wyskakuje mi to ekran muli i wgl i taki błąd 

http://screenshooter.net/8402162/wxtdrar

Moim zdaniem za mało ramu czy coś 12gb powinno być bo sam system 3,5 bierze i zostane 4 z kawałkiem ale nwm eksperci niech powiedzą .

Opublikowano

Siemka mam pytanie do graczy może ktoś to ma najpierw opisze swój komputer

więc tak

Procesor :AMD Phantom  II x4 955 4 CPU 3.2GHZ

RAM : Kingston x2 4GB DDR3 łącznie 8192mb

Zasilacz Crossair 600V 

Karta Grafiki : radeon 7790 1GB 

Dysk Twardy SSD 120GB

Mój problem polega na tym , że ostatnio amd dało nowy ster catalyst 14.2beta powiem tak wczoraj jak to sciaglem i zainstalowalem były funkcje np w bf4 dałem najmniejsze bo lubie tak grać jakimś fanem dużych wielkości grafiki nie jestem aż tak. byle by to 70 fps było i nie ciepło o dziwo wczoraj kurwa ponad 95-110 miałem na ŚREDNICH ja takie oczy procek i karta chodzily na 65% mocy spoko. poszedłem spać rano chce wejśc luz mysle bedzie dzialac pokara sie troche spoko , odpalam patrze lekko przycielo mowie rozgrzewa sie pewnie itd w dodatku pasek skype gg itd wylaczam nie mam tego po co ma obciazac system luz , dalej zalacza sie patrze 19 fps załamałem sięna niskich tylko 35+ mówie o chuj chodzi działał dobrze dobra więc odinstalowałem stery i od nowa ccleaner system wiadomo odmulic na chuj , instaluje stery działa jak wcześniej omg , tylko jak pogram jakieś kilka minut góra 10 wyskakuje mi to ekran muli i wgl i taki błąd 

http://screenshooter.net/8402162/wxtdrar 

Moim zdaniem za mało ramu czy coś 12gb powinno być bo sam system 3,5 bierze i zostane 4 z kawałkiem ale nwm eksperci niech powiedzą .

Podobno dużo osób ma tak po zainstalowaniu 14.2 beta. Zainstaluj stare sterowniki. RAM bardzo dużo.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie warto instalować bety... ja zainstalowałem starszą wersję chyba 13

na 14.2 beta owszem Mantle działało bez zarzutu tylko po kilku godzinach grania na ultra po prostu wywalił błąd i gra się zamknęła więc trzeba czekać na bardziej dopracowany sterownik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...