Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mała ilość FPS

CHERUB

Pytanie

Opublikowano

Kupiłem 2 dni temu nowego kompa : intel core i5 4440 CPU  3.10 GHz   8 GB ramu  WIndows 8

Karta graficzna GeForce GTX 750 Intel HD graphics 4600 

No i teraz przechodzę do rzeczy ściągnałem LOL'a i pięknie wszystko chodziło 60 FPS wszystko na very high, dobra spoko chciałem ściągnąć Far Cry 3 w tym celu zostawiłem kompa na jakieś 6h gdy się pobrało wyskoczył błąd jakiś tam xinput 3_1.dll odpuściłem sobie ściągnałem podstawowe programy takie jak win rar itp. No i patrzę że coś jest nie komputer nie chodzi tak płynnie. Ściągnałem CCleanera żeby wyczyścić syf czy coś. Wszystko zrobione chce zagrać rankeda w lolu no i jestem w grze a tu 10 FPS- 15 FPS wychodzę z rankeda bo się grać nie da. Uruchamiam ponownie kompa i aktualizacje systemu ale to nic nie dało dalej jest słabo 15 Fps. Prosze o jakieś rady 

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek przeskanowałem kompa za pomocą ESETA , najpierw mi wytłumaczcie jak wyłączyć tą integre w biosie ...

Opublikowano

Ok, ale skąd mam wiedzieć czy mam go podłączonego akurat do płyty głównej ?

Opublikowano

Wyłącz kompa, zajrzyj z tyłu czy kabel jest przy płycie głównej czy przy grafice, ma być przy grafice. Włącz kompa teraz zobacz jak gry działają 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Wytłumacz mi jak zresetować BIOSA podkreślam nie znam się na kompach tyle co mam informatykę w szkole ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...