Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LOlem

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak jestem na lolu to wyskakuje mi Błąd ze nie mam internetu a  mam normalnie internet 

post-903546-0-06989400-1394870855_thumb.jpg

graphic.png

Pasjonat
Opublikowano

Miałem tak samo po ostatnim patchu, dałem napraw w cliencie i juz wszystko działa.

.

Opublikowano

a ile sie tobie robiło ?

graphic.png

Opublikowano

nie działa mi jak naprawiłem

graphic.png

Opublikowano

Miałem coś podobnego lol jest podłączony do internet explorera jeśli on działa w trybie offline to lol też ci nie poleci sprawdź to (Explorer czasami sam się zmienia w tryb offline lub po utracie łącza od dostawcy) Mam nadzieję, że pomogłem jeśli tak to proszę o like  ;)

80959442604100653079.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...