Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od banu

EloElas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem ostatnio bana na konto niby za używanie bota , ale żadnego nie używałem jedynie co to klikacza  postawiłem na pall żeby mi tylko umki od aegisa włączał żeby nie wylogowało.

Chciałbym napisać odwołanie ,ale nie wiem wogóle jak to ma wyglądać.

Napisał by mi ktoś odwołanie ? , daje +

Opublikowano

tak tylko nie wiem co pisać 

Piszcząc do nich poprostu zaprzeczaj że czegokolwiek używałeś, ten ich nowy system jest wadliwy i poprostu potrafi nawet zbanować uczciwą osobę która bota nie używała i support jest tego świadomy. Dobry bajer i rozmowa prowadzona na odpowiednim poziomie załatwi sprawę.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Albo oni banują na chybił-trafił. Może ich wykrywacze działają na większe boty.

Support na pewno cię odbanuje. Wystarczy że napiszesz że jesteś niesłusznie zbanowany za boty bo nigdy ich nie używałeś.

Opublikowano

u mnie w klanie zbanowali kolezanke kiedys za uzywanie niby bota ale nigdy w zyciu tego nie robila napisala odwolanie i odbanowali jej postac oraz dali jej jakies tam bonusy pamietam ze chyba lf4/urka/bialka/rsb ;dd 

Opublikowano

u mnie w klanie zbanowali kolezanke kiedys za uzywanie niby bota ale nigdy w zyciu tego nie robila napisala odwolanie i odbanowali jej postac oraz dali jej jakies tam bonusy pamietam ze chyba lf4/urka/bialka/rsb ;dd

Ooo widze nastepny bajkopisarz , Bp nie daje (prawie nigdy) nic za darmo takze wiesz....taki kit to nie tu.
Opublikowano

Też banika wyłapałem. Napisałem do nich zobaczymy co odpiszą... ;) . Jak coś to podam co mn. trzeba napisać :D

ok dzięki , czekam 

Opublikowano

EloElas  Niestety ja pisałem do nich 3 wiadomości, nie ma możliwości odbanowania. Ehh. Napisz do pomocy technicznej że nie używałeś żadnych botów itp na ściemniaj ile się da. W moim przypadku nie wyszło bo bocik śmigał czasami po 3 H :/ . Szkoda dobre konto i 1,5 roku gry poszło się jebać ehh :/ . No cóż musisz pisać :) . Dam ci na pw co napisałem i sobie tam pozmieniasz... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...