Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod na głównym koncie

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to jest bezpieczne? Używam tylko mobberhacka i zwiększenia prędkości ataku (z umiarem :D) nigdy expbota albo fb.

Czy HS wykryje mnie, jeśli będę używał ww. wspomagaczy? Czy tylko trzeba uważać na donosicieli i GM?  Nie ukrywam, że na konto troche wydałem i boję się go stracić.

Dzięki z góry za odpowiedzi :D 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Sam używałem zwiększonej prędkości i automatycznie dostałem bana przez HS, nie ma sensu tego używać bo jak mi wiadomo odwołać się od tego już nie będziesz mógł. 

Opublikowano

A jeśli zwiększę minimalnie prędkość ataku jak i chodzenia (max 10) to nie wykryje? Dodam jeszcze, że grałem na kamermodzie już wcześniej na starym koncie. Dobiłem 40 lvl :D Jednakże okradli mnie i skończyłem grać.

Edit: Jeśli będę używał tylko mobberhacka to nie dostanie bana?

Mam zakupionych troche pelerynek, jak coś :D

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

A jeśli zwiększę minimalnie prędkość ataku jak i chodzenia (max 10) to nie wykryje? Dodam jeszcze, że grałem na kamermodzie już wcześniej na starym koncie. Dobiłem 40 lvl :D Jednakże okradli mnie i skończyłem grać.

Edit: Jeśli będę używał tylko mobberhacka to nie dostanie bana?

Mam zakupionych troche pelerynek, jak coś :D

Jeśli będziesz używał tylko mobberhacka to dostaniesz bana. Mobber i chodzenie przez ściany to 2 najbardziej widoczne rzeczy.

Za zielone w modzie bana nie dostaniesz, my na diumarze smoki na tym bijemy bo szkoda zielonych :D

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia. ;)

Obojętnie co byś nie robił to i tak za wszystko bana możesz dostać.

Jeżeli chodzi o bany to są one zazwyczaj nakładane automatycznie, więc nie znasz daty, dnia, godziny.

Opublikowano

Dzięki ;) 

Jeszcze jedno pytanie: Jeśli będe miał włączonego kamermoda (ale bez zielonych potów, mobberhacka itp. 

tylko automatyczne używanie mikstur) to dostane bana?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jeśli będziesz używał tylko mobberhacka to dostaniesz bana. Mobber i chodzenie przez ściany to 2 najbardziej widoczne rzeczy.

Za zielone w modzie bana nie dostaniesz, my na diumarze smoki na tym bijemy bo szkoda zielonych :D

Empi a te zielone potki działają ? bo mi się wydaję że to tylko daję tak jakby animację szybszego bicia :P a hity są takie same... 

Opublikowano

Zmniejsz obszar mobberhacka, i prędkość zielonych.

Jak ktoś każe ci udowodnić że masz pelerynki, to pokaż mu te z eq.

Ja tak robie i wciąż nie mam bana ;d

Opublikowano

Empi a te zielone potki działają ? bo mi się wydaję że to tylko daję tak jakby animację szybszego bicia :P a hity są takie same... 

Jeżeli zwiększysz lekko szybkość to będzie to zauważalne, nie należy jednak przesadzać.

Bywalec
Opublikowano

kiedyś kamer mod pisał poradnik jak uchronić się przed banem tzn. trzeba było zmienić nazwe kamer moda na metin2.client  ponieważ da się wykryć z czego logujemy się do gry ( czy z orginalnego clienta czy z moda )  w filmach Isamuxpompa także o tym wspominał

.

Opublikowano

Jak już używasz speedhacka to nie ma różnicy, czy dajesz na 150 czy 300. Moim zdaniem po jakimś czasie HS sam Cie zablokuje.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

kiedyś kamer mod pisał poradnik jak uchronić się przed banem tzn. trzeba było zmienić nazwe kamer moda na metin2.client  ponieważ da się wykryć z czego logujemy się do gry ( czy z orginalnego clienta czy z moda )  w filmach Isamuxpompa także o tym wspominał

Na pl nie włączysz nawet metina z innej nazwy...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dobra, postanowiłem grać bez hacków :D 

Jeszcze jedno pytanie: Skopiowałem folder metina do innej lokalizacji i tam wgrałem hacka. Normalnego metina (bez kamermoda) odpalam z folderu gameforge.

Nie dostane za to bana? Czy raczej: HS nie wykryje obecności hacków na dysku?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Czyli HS wykrywa obecność hacków na dysku? Normalne konto odpalam z "czystego" metina (tj. bez hacków) a konto do Fishbota z skopiowanego folderu gry (+kamermod) na inny dysk.

Edit: Jak mam prawidłowo używać bota, żeby nie załapać bana na koncie głównym (mam konto zrobione pod fb)?

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jeżeli odpalasz Metina na czystym cliencie to za to nie dostaniesz bana, ale jeśli odpalasz clienta gdzie masz cheaty to za to już dostaniesz bana nie ważne gdzie byś miał tego cheata jeżeli on jest w cliencie to tak czy siak możesz dostać za niego bana, a używanie FishBota to czyste samobójstwo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...