Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL nielegalny?!

cyborg1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mój kolega ze szkoły mówił mi że bol jest nie legalny i że za jego używanie grozi grzywna w wysokości 250 zł a ja go używałem co mam teraz robić???!!

Opublikowano

Nie ma za to kary, bynajmniej nikt z używających Bola nie skarżył się na konsekwencje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bynajmniej? Aha.

Konsekwencje grożą, ale tylko i wyłącznie związane z kontem, no a należy podkreślić, że Riot póki co raczej przymyka oko na BoLa...

Opublikowano

Kary pieniężnej nie zapłacisz, aczkolwiek jest to nieetyczne i odradzam używanie go:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Specjalista
Opublikowano

Na normalach jest to legalne, na rankedach jest to zakazane (ban) według mnie bol powinien zostać totalnie zdegradowany przez riot

Opublikowano

Dzieci drogie nie uzywajcie tego syfu, pierwsze nauczcie sie grac rekami! :)

nie dzięki wolałbym mieć challengera w s4 niż diament bez niego.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kara mogłaby być tylko nałożona wtedy, gdy dopuszczasz się oszustwa względem instytucji BoL.

Jeśli ich nie oszukujesz i używasz wg. regulaminu - nie dostaniesz ŻADNEJ grzywny.

BoL nie jest wykrywalny i nigdy nie będzie, więc bana na pewno nie dostaniesz, jednakże odradzam korzystania z tego programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...