Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Miejsce na dysku

Jano900

Pytanie

Opublikowano

Witam

Nagle wyskoczył mi komunikat, że mam mało miejsca na dysku c. Patrzę - a tam 1gb miejsca wolnego znikąd. Jeszcze 3 minuty temu miałem 20gb wolnego. Nie mam pojęcia co to może być. 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ppm na ikonkę komputera > właściwości > przywracanie systemu i zaznacz "wyłącz przywracanie systemu [...]" wyskoczy ci komunikat o tym że dane zostaną usunięte blablabla... klikasz tak (komputer może ci się lekko zaciąć, poczekaj cierpliwie) a potem odznacz to. jak miejsce nie powróci pobierz Dr web cure it i przeskanuj system, może jakiś robak się wdarł.

Zapomniałem o tym że pobierałem Cinematic Moda, a przy okazji nagrywałem frapsem. Więc temat zamykam. 

Opublikowano

ppm na ikonkę komputera > właściwości > przywracanie systemu i zaznacz "wyłącz przywracanie systemu [...]" wyskoczy ci komunikat o tym że dane zostaną usunięte blablabla... klikasz tak (komputer może ci się lekko zaciąć, poczekaj cierpliwie) a potem odznacz to. jak miejsce nie powróci pobierz Dr web cure it i przeskanuj system, może jakiś robak się wdarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...