Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Set za kahruny i ich farmienie

adam349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najszybciej wyfarmić kahruny ? Z czego, gdzie.

I który set za kahruny mi wystarczy do setu za battle medaliony. Chodzi mi o to który set wybrać i który mi wystarczy? Głównie chodzi mi o PvE.

Opublikowano

Kahruny dostajesz za wykonywanie questów na mapach: Sarpan i Tiamaranta. Znajdziesz tam mnóstwo pomniejszych questów porozrzucanych po całych mapach i dających po 1-5 Kahrunów - na nich najszybciej się expi w przedziale 56-60. Dodatkowo w centrum obydwu miast są questy dzienne oraz tygodniowe na ~20+ coinów. Niektóre możesz robić samodzielnie, do innych będziesz potrzebował kogoś do grupy, a parę będziesz mógł zrobić tylko w alliance. Z własnego doświadczenia mogę Ci śmiało powiedzieć, że na chwilę obecną ~3/4 questów można zrobić samemu praktycznie się nie męcząc.

Sądzę, że najlepiej będzie Ci zebrać złoty set za Kahruny bo na eternalowy potrzeba trochę czasu. Nawet jak już wbijesz 61lvl i będziesz expił do 65 zbierając BMy rób co tydzień te questy na Kahruny bo jeśli nie planowałbyś kupować żadnego poważnego eq za nie to możesz kupić coś złotego i rozbić na kamienie enchantujące ekwipunek.

Dodatkowo podczas expienia 61->65 z kampanii dostajesz cały złoty set z średnimi statystykami i jakimś tam PvP defem ale jest bez slotów. Do poważnego PvP czy PvE się kompletnie nie nadaje ale może Ci robić za zamiennik na części, których jeszcze nie kupiłeś za Kahruny.

Opublikowano

Nie. W PL wersji są to Kamienie Zaklinające, które pozyskujesz rozbijając item typu broń/ekwipunek przy użyciu:

http://aiondatabase.net/pl/item/165000001/?sl=1

które możesz kupić od każdego sprzedawcy oferującego scrolle i inne tego typu rzeczy.

Kamienie Zaklinające = Enchantujące umożliwiają podbicie Twojego ekwipunku na +1, +2 itd. dzięki czemu ma lepsze statystyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...