Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie dla mnie jakieś rady żeby wyjść z silvera? (znowu)

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej w przed sezonie nabiłem g4 teraz... wywaliło mnie do s 2 oczywiscie mowie o tym kiedy zaczął sie nowy sezon... teraz po mega lose streaku mam s 4 i nie wiem jak z tego holerstwa wyjść... wtedy jakoś jeszcze szło ale kiedy ostanio 8 gier z rzędu miałem afk'a na rankedzie no to już miałem usunąć tą gre...

Więc tak jak w temacie czy macie jakieś rady ;d tylko jakieś sensowne a nie typu ,, lepiej farm'' bo to kompletnie głupia rada bo można to porównać gdy ktoś chce być sportowcem a doradzą mu żeby więcej trenował... to idiotyczne bo dobrze każdy to wie...

Opublikowano

Nic nie poradzisz, bo w grze solo zawsze tak jest, nawet jeżeli Ty dobrze ogarniasz.

Graj duo, a najlepiej zbierz ekipę i grajcie w pięciu.

Opublikowano

Nie ma na to rady też w tym siedze byłem Silver II spadlem do IV i znowu II i nic na to nie poradze, po prostu trzeba grać i przyjąć porażkę z godnościa 

btw : graj duo to jest jedyna sensowna rada na poziomie Silver

64l7.png

Opublikowano

Weź sobie jakąś linię z której możesz roamować tj. jungle/mid i pomagaj teamowi, 4v5 da się jeszcze wygrać, ale 2v5 niezbyt(ja tak miałem...)

graphic.png

Opublikowano

Mainuj jedna linie i staraj sie grac na niej najdluzej, jesli jestes lepszy od przeciwnikow to wygrana jest banalna, ja jak gram na kontach kolegow Silvery to tylko kupa smiechu i free winy, graj graj i sie ucz. Nie ma specjalnych sposobow ktorymi my wyszlismy

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gragas

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Wyjdz tak jak wyszedles w poprzednim sezonie, nie powinno to byc dla ciebie problem skoro juy byles w goldzie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Naucz się grać, co chwile widze jakiś pie***lony temat jak wyjść z brązu z silvera i innych gównien. Zacznij od siebie co robisz źle a nie zwalaj wszystko na twój team. Widocznie grasz na swoim poziomie jak nie możesz z tego wyjść :). Potrzebujesz teamu który to Ciebie bedzie carrował a nie ty team. Więc polecam grać normale dopóki sie nie nauczysz podstawowej mechaniki gry oraz jak carrować :).

Pasjonat
Opublikowano

I chuj... Napiszesz mida to ci zajmą... BO są lepsi. np. Velkoz w lobby pisze "I am the best velkoz EU so i go mid" w grze feed Lb GG wp. Teraz wszystko pieknie ide mida a typek last pick  nie chce iść suppa bierze nasusa na topa. .....

A i oczywiście premade z udyrkiem (poczaki) babyshit top, gdzie mój adc niby main vayne a skończył chyba 1/5  z 60 cs jak dobrze pamiętam...

Opublikowano

też mam ten problem,lecz ja byłem w gold II i grałem10 pierwszych z kolega bronz V , Wyeabao bao mnie do s3 i teraz podchodzę poraz 12 do promocji do silvka1, Chcesz możemy się umówić i pograć pare meczy, mainuje topa , nie pogardze też midem junglerem i supp, ale na adc się nie sprawdzam. :)

Naucz się grać, co chwile widze jakiś pie***lony temat jak wyjść z brązu z silvera i innych gównien. Zacznij od siebie co robisz źle a nie zwalaj wszystko na twój team. Widocznie grasz na swoim poziomie jak nie możesz z tego wyjść :). Potrzebujesz teamu który to Ciebie bedzie carrował a nie ty team. Więc polecam grać normale dopóki sie nie nauczysz podstawowej mechaniki gry oraz jak carrować :).

Chłopie, widać że jesteś typowym polaczkiem który fleimi wszystkich dookoła jak ktoś ma zły dzień i mu raz czy dwa nie wyszło, ale do rzeczy : sam gry nie wyccarujesz chodź by niewiem co, znam mnóstwo takich przypadków, wystarczy w late jeden głupi frag oddany przeciwnej drużynie (bo biega sobie solo) i gg.

;p

Opublikowano

Spróbuj Elise top, można wygrać na luzie grę 4v5. Sprawdzone, wyszedłem nią z Silvera 5 do Plat 1 :) Niestety później, na wyższym już poziomie nie opłaca się nią grać na linii, więc po pokonaniu Golda1 polecam zmienić strategię, jednak na low elo można nią na luzie carrować. Jak poszukasz, znajdziesz mój poradnik do Eliski na topie.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za podpowiedzi :D

Człowieku pokaż mi w temacie kiedy zgoniłem porażki na mój team czy powiedziałem że wszyscy oni to gówna a ja sam jestem pro i nie robię błędów... A ty skoro widziałeś już takie tematy to jak? Pod każdym piszesz że ten gość to noob itd? Że to typowy polaczek? I odrazu pewnie dostajesz kurwicy...

Opublikowano

Hej w przed sezonie nabiłem g4 teraz... wywaliło mnie do s 2 oczywiscie mowie o tym kiedy zaczął sie nowy sezon... teraz po mega lose streaku mam s 4 i nie wiem jak z tego holerstwa wyjść... wtedy jakoś jeszcze szło ale kiedy ostanio 8 gier z rzędu miałem afk'a na rankedzie no to już miałem usunąć tą gre...

Więc tak jak w temacie czy macie jakieś rady ;d tylko jakieś sensowne a nie typu ,, lepiej farm'' bo to kompletnie głupia rada bo można to porównać gdy ktoś chce być sportowcem a doradzą mu żeby więcej trenował... to idiotyczne bo dobrze każdy to wie...

Musisz mieć metodę na wina, ja kiedyś zrobiłem ( gdy te postacie nie były słabe ) win streak z kolegą z duo Nasus + heca, na 20 rankedów z 2-3 przegraliśmy. Potem silver 1 z 50 pkt i ciężko było, jednak zacząłem grać Vayne i znowu wyszedłem bo praktycznie każdy mecz wygrywałem w podobny sposób ( outfarmienie z 30-50 farm, drejki ). Postaraj się grać god tierami / 1 tierami ponieważ nimi najłatwiej wygrać grę, np. niedawno VI była okropnie mocna, teraz też jest dobra :D

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...