Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG i au3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość stworzenia skryptu współgrającego z GG za pomocą którego mógłbym sterować komputerem ?
Głównie chodzi mi o czytanie poleceń z GG.

Opublikowano

Jest, jak przeniesiesz sobie protokół gg do udfa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no to jak tego nie potrafisz to nawet skryptu nie napiszesz

najlepiej użyć darmowego libgadu i wywoływać/odczytywać za pomocą DllCall

p.s. powiem wprost, nikomu z forum się nie chce tego robić :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja nie mówię że komuś to zlecę ;D
Przyda mi się taki programik i jak skończę(są szanse) to go udostępnię tu na forum.
Mam nadzieję że z programowaniem jest jak z pływaniem, nauczysz się jak rzucisz się na głęboką wodę ;D

Opublikowano

to się zacznij uczyć sam skoro to jak pływanie dla Ciebie i popłyń

wszystko masz darmowe, z dokumentacja do znalezienia na google bez problemów, tylko trzeba sobie przeczytać, zrozumieć, opracować funkcje, przetestować każdą i w końcu użyć w programie.

tak za dwa może trzy miesiące spytamy cię ile z tego opanowałeś jak przynajmniej połowę nie będzie tak źle

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Oj nie jestem pewien czy z programowaniem jest jak z pływaniem. Jak postawisz sobie tak wysoko poprzeczkę to się zniechęcisz. Bo pewnie o programowaniu nie wiesz nic i będziesz miał dużo problemów z przepisaniem tego. A zaczynając od podstaw i pisania prostych programów nie będzie to aż takie trudne. Gdy ogarniesz wszystko od początku to po prostu usiądziesz i przepiszesz to na udf'a bez większych problemów. <-- Jeśli ktoś uważa inaczej niech zacytuje i poda swoje zdanie na ten temat.  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...