Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Wi-Fi w telefonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam poważny problem z moim domowym wifi. Bezpośrednio po załączeniu Routera komórka może połączyć się z nim. Co z tego jeżeli po uruchomieniu YouTube albo internetu wifi po ok. 2 minutach samoistnie rozłącza się. Później trzeba zresetować Router bo albo go wogóle nie wykrywa, albo nie reaguje na komendę połącz. To samo jest z laptopem z pracy i X-Boxem. Po ok. 30 min trzeba zresetować Router bo internet przestaje działać. Do tego Routera kablem są podłączone dwa PC i z nimi problemów wogóle nie ma. Ktoś ma jakiś pomysł co może to powodować?

Telefon to Sony Ericsson WT-19i Live With Walkmam z androidem 4.0.4. Gdy miałem wersję 2.3.4 to wszystko działało, ale w miedzy czasie były dwie reinstalacje Routera więc możliwe, że coś pokiełbasiłem.

Opublikowano

jak zwykle , wina customowego ROM, poszukaj sobie na forach  fix na wifi dla tej wersji romu albo kernela

nie polecam uaktualniać costomami na 4 , więcej problemów niz ze starym dobrym 2.3.4  co miałeś wcześniej , poszukaj CM 2.3.7 na nim działa idealnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...