Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework kassadina co o nim sądzicie

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up jak ja zwrocilem skarnera po nie dawnych zmianach, to z pewnoscia bedziesz mogl go zwrocic

bardo duz aujma do dmg, teraz trzeba bedzie walnac ten aa, lich bane op

jak dla mnie to za duży jest ten zwrot many, jak na 7sec cd i darmowy skill

Opublikowano

W sumie taki zły to nie będzie. Taki Yasuo z skilami pod ap i na manę. Głupie to nie jest, ale teraz wg mnie W się opłaca jako 1 maxowac i build Nashor + LB zły by nie był.

W sumie taki zły to nie będzie. Taki Yasuo z skilami pod ap i na manę. Głupie to nie jest, ale teraz wg mnie W się opłaca jako 1 maxowac i build Nashor + LB zły by nie był.

Opublikowano

czy to jest ten rework że zamiast silence na rok dostaje tarczę na magic dmg? 

jeśli tak, to świetny pomysł, bo głównie jego silence był op

burst właściwie też, ale ten silence, eh

dobrze postępują xD 

Opublikowano

Kassadin jak wszyscy zabojcy nie potrzebuje duzej ilosci fragow by zabijac.

Co do reworku to pewnie bedzie podobny do heimiego niby fajnie, ale to w sumie nadal nic wartego uwagi.

"Kassadina łatwo jest skontrować." przynajmniej tak mawia Ocelot z  Gamers 2

Opublikowano

łatwo skontrowac na lane, co nie zmienia faktu, że jak nie chcesz żeby kassadin gankował, to sam musisz siedziec 24/7 na linii z dobrym pushem żeby mu się te ganki nie opłacały, bo traci za duzo cs, expa i wieże :D 

a jak kassadin gankuje w early (tak lvl 6-11) to jest przejebane, silence + slow to prawie jak jakiś snare czy stun, coś pomiędzy ^^ strasznie trudno temu uciec (jeszcze jak jest jakaś leonkia, blitz czy thresh w teamie kassadina to masakra) 

no więc głównie o ten stun chodzi... a rework własnie chyba po to, żeby znerfic, a nie poprawic gameplay, bo na rzadkosc w pickowaniu to on raczej nie narzekał. 

Opublikowano

Nie sądzę że łatwo go skontrować na linii .Dotychczas każdą grę kassadinem mida wygrywałem, niestety niektóre z gier były przegrane bo adc miał 0/22 albo top 0/11 .Ktoś wie kiedy to wejdzie w życie?

Opublikowano

Ja się cieszę z reworku Kassadina. Silence nie pozwalający powziąć żadnej akcji przeciwko niemu był najbardziej newralgiczną częścią jego kitu. 
No przepraszam bardzo - jesteś na low po wygranej walce i widzisz Kassadina. I Chwilę później jesteś martwy. Żniwiarz przychodzi po plon i plon nie ma nic do gadania.
Zastąpienie uciszenia tarczą jest moim zdaniem genialne, ponieważ dalej będzie silny przeciwko championom opartym na obrażeniach magicznych, a przy okazji pozwoli na redukcję praktycznie każdego CC które pójdzie w jego stronę. Podoba mi się to, ze jest melee i będzie musiał teraz wejść w walkę wręcz, aby zrobić dmg.
Osobiście nie będę tęsknić za starym Kassadinem który ultował *hurr durr*  "You have been slain".
Miałem nadzieję, ze zrobią z niego podobnego mana tanka jak Ryze'a ponieważ uwielbiam ten styl rozgrywki ale cóż - nie można mieć wszystkiego co nie? ;D
W każdym bądź razie, może spadnie nieco jego ban-rate. Może, ponieważ wciąż będzie miał mocny burst (choć trudniej osiągalny) i gapcloser na śmiesznym cooldownie......

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...