Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer, co uciągnie?

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam jedno pytanie. Jakie gry komputer o takich specyfikacji uciągnie:

Procesor Intel Dual Core E6600 2rdzenie po 3,06GHz 64bity, Grafika Nvidia GT520 1GB, Pamięć RAM 6GB DDR3 1333, Dysk Twardy 750GB, Zasilacz 420W

Bf 3 by uciągnął? Jak tak to na jakich wymaganiach itd...

I do jakiej max ceny byście go kupili. Za odp, daje like.

Opublikowano

pff jasne :D średnie/wysokie.max 1300zl

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Śmieszny jesteś, bardzo... Ten komputer nie ma żadnego sensu... Masz zamiar to kupić? Najlepiej tego nie kupuj, to jest max warte z 500 złotych.

Ale ja nie wiem czy ten komp jest używany czy nie.... Użytkownik minkin nie podał całkowitej specyfikacji i czy jest używany albo na gwarancji...

A kto mówi że mam zamiar to kupić?? Ten koleś się tylko pyta ile.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Bo mam zamiar kupić komputer na prezent do 600zł i nie wiem jak.. częsci mogą być nawet używane. Ten komputer 550zł co podałem jego części.

Najlepiej do jakichś gierek

Opublikowano

Jak Ty chcesz grać na takim komputerze na średnich/wysokich? Tutaj to max low...

uwierz mi ja na penitiumie 2.5ghz 2 rdzeniowym i radeonie HD 5470,3gb ramu odpaliłem na średnich :D

Opublikowano

uwierz mi ja na penitiumie 2.5ghz 2 rdzeniowym i radeonie HD 5470,3gb ramu odpaliłem na średnich :D

Odpalić, a grać płynnie to dwie różne bajki. Uruchomić to może nawet na ultra, ale co z tego jak będzie 4 fps. Płynna gra zaczyna się powyżej 30 fps

Opublikowano

Ale bez zbędnych postów bym prosił, powracam do mojego drugiego pytania. Czy za 600zł dało by się złożyć jakiś komputer z części używanych, spoko nawet do gier? (wiadomo nie extra ) :P

Opublikowano

zawsze mogł by wymienic gpu ale najlepiej jak byś kupił uzywke (tak jak kolega wyzej mowil) za 1000-1500 zł  niz wywalic 500 zł na pare miesiecy bo gry teraz wymagaja coraz wiecej

warto patrzec na kompy ktore da sie zmodernizować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...