Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z profilami

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z konsoli xbox 360 moich braci zniknęły wszystkie utworzone profile użytkownika (mieli 4 bodajże), a przy próbie utworzenia nowego wyskakuje komunikat:

Aby utworzyć profil na tej konsoli, podłącz kartę pamięci, lub przenośne urządzenie pamięci masowej i wybierz opcję
Kontynuuj

Czym to może być spowodowane, i jak da się rozwiązać ten problem bez podłączania nośników pamięci? A jeśli są konieczne, to jak podłączyć kartę pamięci do konsoli, oraz jaki musi mieć minimalny rozmiar?

Opublikowano

Nie odłączyłeś dysku,pendrive lub karty ? Profile były na pewno na nich zapisane .

Nie podłączałem nośników, profile były zapisane w pamięci konsoli

Opublikowano

Jak chcesz założyć nowy profil no to wystarczy, że podepniesz dowolnego pendrive, dysk zewnętrzny i na nim utworzysz to.

Opublikowano

A jeśli mam mp3, która wymaga karty pamięci, to czy mogę jej użyć jako gniazda karty pamięci dla xboxa?

Opublikowano

A jeśli mam mp3, która wymaga karty pamięci, to czy mogę jej użyć jako gniazda karty pamięci dla xboxa?

Czyli w mp3 masz kartę pamięci ? No to możesz włożyć do xboxa i nie powinno być problemu. Chyba że nie rozumiem ? xD

Możesz też samo mp3 podpiąć i traktować je jako pendrive do xboxa ;)

Opublikowano

Czyli w mp3 masz kartę pamięci ? No to możesz włożyć do xboxa i nie powinno być problemu. Chyba że nie rozumiem ? xD

Możesz też samo mp3 podpiąć i traktować je jako pendrive do xboxa ;)

Ok dzięki, już nie mam pytań, closam, i daje ci likejów limit ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...