Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zablokowane konto

freezzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Your account is blocked. Mniej więcej taki komunikat wita mnie po naciśnięciu enter gdy wpiszę hasło i login. Rano grałem jeszcze normalnie!! błagam :( pomocy

Opublikowano

Używałeś cheatów pewnie a teraz wielce zdziwiony że masz bana? Serio xD?

Też mi to wygląda na cheaty, bo oni raczej nie banują z dnia na dzień.

99% banów następuje po zalogowaniu się z wykrywalnym cheatem.

Opublikowano

Gram na eu. Cheatów nie używam ale ludzie często mi piszą że mnie zreportują bla bla bla... Poza tym wydałem około 500zł więc po co miałbym narazić konto hackiem? jak się loguję na ich strone to od razu wyskakuje mi "Admin support" a jak coś innego klikne to jestem wylogowany. Sytuacja dokładnie wyglądała tak: (mam dwa emaile) sprawdzam jeden i mam w nim wiadomość GameRage Case, Zlałem to i odpalam cf a tu bloknięte konto! Ale przecież mam na drugim emailu konto zarejestrowane! Więc nie wiem czy to przypadek czy może spisek ameryki ( :D ) Nie wiem czy oni robią w weekend więc czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Gram na eu. Cheatów nie używam ale ludzie często mi piszą że mnie zreportują bla bla bla... Poza tym wydałem około 500zł więc po co miałbym narazić konto hackiem? jak się loguję na ich strone to od razu wyskakuje mi "Admin support" a jak coś innego klikne to jestem wylogowany. Sytuacja dokładnie wyglądała tak: (mam dwa emaile) sprawdzam jeden i mam w nim wiadomość GameRage Case, Zlałem to i odpalam cf a tu bloknięte konto! Ale przecież mam na drugim emailu konto zarejestrowane! Więc nie wiem czy to przypadek czy może spisek ameryki ( :D ) Nie wiem czy oni robią w weekend więc czekam na odpowiedź.

Napisz do supportu, oni udzielą Ci sensownej informacji, bądź wyjaśnią bardziej o co chodzi.

Opublikowano

Wydałeś 500 zł jak ode mnie kupiłeś to konto za 130 zł ;D 

Po drugie widzę że nie ma tam żadnej broni za rp wiec hacki albo coś ;) Może używałeś jakiegoś hacka z keylogerem a potem już wszystko jasne :)

Opublikowano

Heh no kupiłem :P przyznaję się bez bicia ale po co wywalać kase na losowania gdzie na allegro czy innym takim można kupić kilka razy taniej. Nic nie używałem. Dzisiaj dostałem znów taki sam email! Już chyba nic z tym nie zrobię... A chciałem sobie nagrać szpanerski filmik z muzyczką i killami z awm :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...